Første reaktioner: Dark Fate er den bedste siden Terminator 2

Sammenlignes med 'The Force Awakens'
Billede
(© 20th Century Fox)

Den 31. oktober er Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton tilbage i deres ikoniske roller som The Terminator og Sarah Connor, når Terminator: Dark Fate har biografpremiere.

Denne efterfølger og reboot af franchisen er en direkte fortsættelse til James Camerons mesterværk Terminator 2: Judgement Day fra 1991.

Køb dine billetter til ’Terminator: Dark Fate’ herunder:I filmen slår Sarah Connor sig sammen med en hybrid mellem en cyborg og et menneske ved navn Grace, der er sendt tilbage i tiden for at beskytte den unge Dani. En avanceret dræberrobot er nemlig på sporet af Dani - og de eneste, der kan hjælpe, er Sarah og Grace.

Collider:
- ‘Terminator: Dark Fate’ er nemt den bedste Terminator-film siden ‘T2’. Den har fantastisk action, og jeg elskede, hvordan den har tre kvindelige hovedroller, der alle sparker røv. Det er så formidabelt at se Linda Hamilton tilbage som Sarah Connor.

Cinema Blend:
- Jeg er op at køre over at kunne reportere, at ‘Terminator: Dark Fate’ er den bedste sequel i franchisen siden 'T2'. Det er en tilbagevenden til det helt grundlæggende – den giver på en måde mindelser om ’Star Wars: The Force Awakens’ – de nye helte er fantastiske, det er fedt at se legenderne sparke røv, og at action-delen forrygende.

Gizmodo:
- ‘Terminator: Dark Fate’ er grundlæggende ‘Terminator: The Force Awankens’. Et tilfredsstillende og medrivende reboot, der essentielt er de bedste dele af 'T1' og 'T2' i en blender. Davis, Reyes og Hamilton er excellente, action-delen er wow og mens det er familiært, så er det nemt den bedste 'T3' hidtil. Terminator er tilbage.

Screen Crush:
- Man tænker på Terminator som Arnolds franchise. 'Dark Fate' gør det klart, at han ikke var den hovedingrediens, der fik det til at fungere. Det var Linda Hamilton. Hun er fantastisk i den, og filmen er meget solid.

Uproxx:
- Jeg var skeptisk, hvad angår ‘Terminator: Dark Fate’. Jeg synes ikke, at trailerne var gode. Men jeg endte med at nyde den en del. Og det, der gjorde forskellen (modsat de andre 'T2'-sequels) er Linda Hamilton.
Det har altid været hendes historie og Hamilton tilføjer den fornødne vægt her.

Fandango:
‘Terminator: Dark Fate’ er den bedste Terminator-fortsættelse siden 'T2'. Den er nemt blandt dette års mest underholdende action-film, den er medrivende, intens og non-stop, men også en sød historie om at rette op på tingene. Arnold er forrygende og Linda styrer.
 
Slash Film:
’Terminator: Dark Fate’ er bedre end du troede, den ville være.
Den prøver hårdt på at være 'The Force Awakens' af Terminator-film, og lykkedes mestendels med det. Men den mangler Camerons innovation, udvikling og instruktion. Arnold er fantastisk, den bedste af hans Terminator-roller siden 'T2'. 

'Terminator: Dark Fate' har premiere den 31. oktober