Første kig på 'Captain Marvel 2' afslører: Premieredatoen rykkes

Vi må vente længere på 'The Marvels'
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Marvel Studios havde tidligere offentliggjort, at den 28. juli 2023 vil være premieredatoen for den helt nye film The Marvels instrueret af Nia DaCosta.

Men da filmselskabet lagde den første plakat for filmen på Twitter, hvorpå de tre superhelte Captain Marvel (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) and Ms. Marvel (Iman Vellani) optræder, blev en ny, udskudt dato offentliggjort med teksten:

"Højere. Længere. Hurtigere. Sammen. Tjek den splinternye appetitvækker poster for Marvel Studios’ The Marvels, som kommer i biograferne den 10. november."

Herhjemme vil det nok betyde en premieredato dagen før, altså den 9. november. Den kommende Marvel-film vil være en direkte fortsættelse til Captain Marvel fra 2019, som havde en kæmpe succes med en omsætning på 1,1 mia. dollars på verdensplan.

'Captain Marvel' havde fokus på karakteren Carol Danvers spillet af Brie Larson, og som også var den første skuespillerinde til at spille en kvindelig hovedrolle i MCU.

Fortsættelsen vil være instrueret af DaCosta og forfattet af Megan McDonnell, som også stod bag serien WandaVision, der blev udgivet på streamingtjenesten Disney+ i 2021.

Publikum kommer til at se en udvidelse af Captain Marvel-universet, hvor vi følger Monica Rambeaus eventyr. Hun fik sine superkræfter i WandaVision og blev introduceret som et barn i 'Captain Marvel'.

 


LÆS MERE: Captain Marvel "adskiller sig fra enhver anden Marvel-film"

Brie Larson havde en cameo i en post-credits scene i serien Ms. Marvel, som afslører nogle af begivenhederne i den kommende 'The Marvels'.

-- Spoiler-advarsel for Ms. Marvel - læs kun videre, hvis du har set serien eller ikke bekymrer dig om spoilere --

Her så publikum, at Ms. Marvel, alias Kamala Khans, mystiske armring begynder at gløde, og den unge helt teleporteres væk og erstattes med Captain Marvel. Hun kigger rundt i teenagersoveværelset og forstår ikke, hvordan hun havnede der. På værelsets vægge hænger billeder af hende selv.

Det har vist sig, at karaktererne bytter plads, når de bruger deres superkræfter.

Den amerikanske filmproducer og chef for Marvel Studios, Kevin Feige, fortæller i et interview med Entertainment Weekly, at der er noget magisk over at se Parris, Vellai og Larson i én ramme.

Han tilføjer, at det for ham kun er beslægtet med den første Avengers-film fra 2012, og at det giver kuldegysninger at se dem alle seks i én ramme.

The Marvels får amerikansk biografpremiere den 10. november og formentlig dansk dagen forinden.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Marvel Entertainment (@marvel)

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)