Filmstjernen rygtes til at blive den næste 007: Nu smider han tøjet i ny reklame

Den 32-årige brite er i fysisk topform
Billede
(© Savages / UNIVERSAL PICTURES)

I flere måneder er rygterne gået på, at den næste James Bond bliver skuespilleren Aaron Taylor-Johnson.

Ifølge flere kilder skulle han have mødtes med holdet omkring 007-produktionen, herunder producer Barbara Broccoli, som skulle have et godt øje til den 32-årige brite.

Planen er efter sigende at genstarte Bond-universet med en ny yngre udgave af den ikoniske spion, og her virker Taylor-Johnson i den grad som et oplagt valg. Han har i flere film givet eksempler på sin kunnen, både når det kommer til dramatik, humor og action. Se bl.a. på sidste års Bullet Train.

 

LÆS OGSÅ: Derfor sagde Liam Neeson nej til at spille 007: "Hun gav mig et James Bond-ultimatum"

Og hvis man skulle være i tvivl om stjernens fysiske fremtoning vil kunne matche Daniel Craigs seneste og meget muskuløse portræt, så beviser en ny reklame-serie fra Calvin Klein med Taylor-Johnson, at skuespilleren i den grad virker i topform.

Skuespilleren har selv delt de imponerende billeder på sin Instagram (se dem herunder), som altså indikerer, at han i hvert fald er i topform til at træde i 007-universet. Den næste Bond-film kan dog have lange udsigter, da folkene bag har udtalt, at de tager sig god tid til at få alle elementer på plads til en ny omgang.

Aaron Taylor-Joy springer ud som superhelte-skurk til efteråret, da han spiller titelrollen i 'Kraven the Hunter', som får premiere den 5. oktober.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Calvin Klein (@calvinklein)