Fast & Furious-stjerne raser: "Det er det dummeste fucking spørgsmål i verden"

Han er færdig med at høre på kritikere
Billede
(© UIP)

Den biografaktuelle Fast & Furious X er den 10. film i bil-franchisen - og det bliver langt fra den sidste, hvis det står til folkene bag.

Fans strømmer ind for at se de populære actionværker, men det afholder dog ikke kritikere fra at stille spørgsmål: "Hvorfor bliver I ved?"

Det spørgsmål er Ludacris, der spiller karakteren Tej, virkelig træt af at høre. I et nyt interview kalder han det for "det fucking dummeste spørgsmål i verden". Se klippet nederst. 

- Lige meget hvilken industri vi er i. Podcast, musik, film. Det handler om bundlinjen. Det handler om, hvor meget du bruger sammenlignet med, hvor meget du tjener. Og vi tjener milliarder af dollars, forklarer stjernen og uddyber senere:

 

LÆS OGSÅ: Stjerne afslører: Denne rolle skulle Keanu Reeves have haft i 'Fast & Furious'

- Så når nogle af jer bliver ved med at spørge mig om, hvorfor bliver I ved med at lave disse film? Hvis du bruger 200 millioner og tjener 1 milliard, hvem fuck er du så til at fortælle mig, at vi skal stoppe, når du tjener 800 millioner dollars?

- Jeg har brug for, at I stopper med at stille mig det spørgsmål. Selv hvis du ikke kan lide det, selv hvis du ikke vil se filmene, stop med at stille det spørgsmål.

'Fast & Furious X' kan ses i biografen nu.

 

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af DJ Akademiks (@akademiks)