'Fantastiske skabninger 3' med Mads Mikkelsen får premiere i Danmark tidligere end ventet

Den danske titel er også afsløret
Fantastiske skabninger 2 / Warner Bros.
(© Fantastiske skabninger 2 / Warner Bros.)

Forleden skrev vi, at premieredatoen på Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 var blevet rykket til den 15. april 2022 i USA, og at vi forventede en dansk dato dagen før.

Nu kan vi dog afsløre, at den danske dato ligger hele 8 dage FØR den amerikanske. Altså den 7. april 2022. Det bekræfter Warner Bros. i Danmark overfor kino.dk.

Samtidig bliver den danske titel som ventet 'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder', hvilket er en direkte oversættelse af originaltitlen 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'.

Danske Mads Mikkelsen tilslutter sig rollelisten som den onde troldmand Gellert Grindelwald, mens Newt Scamander igen spilles af Eddie Redmayne, og Jude Law er Albus Dumbledore.

Læs også: Mads Mikkelsen udtaler sig om 'Fantastiske skabninger 3': Det bliver magisk og hjerteskærende.

Plottet blev ved seneste annoncering også afsløret, og det lyder således:

Professor Albus Dumbledore ved, at den mægtige, mørke troldmand Gellert Grindelwald er på vej til at få kontrol over den magiske verden.

Da han ikke kan stoppe ham alene, lader han magizoologen Newt Scamander lede et ængsteligt hold af troldmænd, hekse og en enkelt Muggle-bager på en farlig mission, hvor de møder gamle og nye skabninger og krydser klinger med Grindelwalds voksende legioner af følgere. Men med så meget på spil, hvor længe kan Dumbledore så forblive på sidelinjen?

'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder' får dansk premiere den 7. april 2022.