Er Liam Neeson færdig med actionfilm?

Taken-stjernen overvejer fremtiden
The Marksman / Azil Films
(© The Marksman / Azil Films)

Siden han delte klækkelige øretæver ud i den første Taken-film fra 2008 har Liam Neeson været garant for et væld af actionfilm. Den nordirske skuespiller blev med ét den modne mands svar på de yngre Dwayne Johnson og Vin Diesel, men nu er det snart slut.

I et interview med ET Online, i forbindelse med hans nye film The Marksman, afslører Neeson, at han har et par flere actionfilm, han skal indspille i år, og derefter er det slut.

Selvom han fortæller, at han ”elsker at slås med mænd, der er halvt så gamle”, så har oplevelserne under indspilningerne til en kommende film, 'Blacklight', været et wakeup-call.

- Jeg bliver 69 i år. Jeg laver et par film mere i år – forhåbentlig, hvis Covid tillader det – der er et par i støbeskeen, men så tror jeg, at det er slut.

- Jeg er lige blevet færdig med en film i Australien, og jeg havde en kampscene med en ung fyr – en dejlig, sød skuespiller kaldet Taylor – og halvvejs igennem kiggede jeg op og var helt forpustet, og han var totalt upåvirket, og jeg sagde: Taylor, hvor gammel er du? Han sagde: 25 år. Jeg sagde: Det er samme alder som min ældste søn.

The Marksman forventes at få dansk biografpremiere den 4. marts, hvis Covid-19 tillader det.