Endelig! Ny Hunger Games-film får titel og premieredato

May the odds be ever in your favor
The Hunger Games
(© Lionsgate)

Det er efterhånden hele syv år siden, vi fik den sidste film i Hunger Games-serien, det med The Hunger Games: Mockingjay - del 2 i 2015.

Forud for den intense finale blev filmserien skudt i gang med The Hunger Games i 2012, som blev fuldt op af The Hunger Games: Catching Fire i 2013 og herefter The Hunger Games: Mockingjay - del 1 i 2014.

Det er dog ikke det sidste, vi kommer til at se til det farefulde univers, hvor man i sin tid fandt Jennifer Lawrence i rollen som den seje overlever Katniss Everdeen.

Der er nemlig nu blevet annonceret en prequel til de første film. Denne forhistorie har fået titlen The Ballad of Songbirds and Snakes samt premieredatoen den 17. november 2023. Det skriver Collider.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lawrence er vores allesammens klodsede superstjerne

Den kommende forhistorie er filmatiseringen af den originale Hunger Games-forfatter Suzanne Collins’ bog af samme navn fra 2020.

Bogen fortæller om de tidligere dage i Hunger Games-universet, hvor man møder en ung Coriolanus Snow, der som bekendt blev spillet af Donald Sutherland i de første film i franchisen.

Historien handler desuden også om Lucy Baird fra distrikt 12, der er en af deltagerne i den 10. omgang af dødsspillet The Hunger Games.

Instruktørstolen på 'Ballad of Songbirds and Snakes' bliver indtaget af Francis Lawrence, der også instruerede flere af de oprindelige film i franchisen. Der er dog endnu ikke tilknyttet nogle skuespillere til projektet.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' er sat til at have biografpremiere den 17. november 2023.