Endelig: Marvel tager vigtigt skridt mod ventet film

Efter "perfekt" serie rykker de
X-Men 2
(© 20th Century Fox)

Så er der nyt fra X-Men-lejren. Der er nemlig en ny film på vej om mutanterne med Michael Lesslie i forhandlinger om at forfatte superheltefilmen. Det skriver Deadline.

Det bliver den første rene X-Men-film, siden franchisen med karakterer som Wolverine, Jean Grey, Cyclops og Mystique blev erhvervet af Disney i deres køb af 21st Century Fox i 2019.

Michael Lesslie har bl.a. forfatterkrediteringer på CV'et som The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes fra sidste år, spilfilmatiseringen Assassin's Creed og Macbeth fra 2015 samt HBO-serien 'The Little Drummer Girl'.

Vanen tro for Marvel Studios producerer Kevin Feige. Derudover vides ikke meget om den kommende X-Men-film - hverken historie, instruktør eller rollebesætning.

Vi har som bekendt allerede fået X-Men-karakterer at se i Marvels filmiske univers (MCU). Bl.a. kort i serien 'Ms. Marvel' og fortsættelsen Black Panther: Wakanda Forever.

Ikke nok med det, så fik vi også Charles Xavier (Patrick Stewart) at se i et alternativt univers i Marvels Doctor Strange in the Multiverse of Madness i 2022 samt X-Men-karakteren Beast (Kelsey Grammer) i post-credit-scenen i sidste års The Marvels.

X-Men '97
'X-Men '97' har lige nu perfekte 100 % på Rotten Tomatoes (© Marvel Animation)

Senest har serien 'X-Men '97' gået sin sejrsgang hos fans og anmeldere, hvor den animerede Disney+-produktion har fået den højeste IMDb-rating og med en perfekt 100 % score det højeste Rotten Tomatoes-gennemsnit for et Marvel-projekt nogensinde!

Vi må heller ikke glemme, at Deadpool & Wolverine venter i biografen den 24. juli. Den i øvrigt længste Deadpool-film.

I 'Deadpool & Wolverine' spiller Ryan Reynolds igen titelrollen, mens Hugh Jackman ligeledes genindtager rollen som mutanten med metalkløerne. 

Se traileren til den film herunder: