Endelig! Den nye Hunger Games-film er undervejs

Det dystopiske univers vender tilbage på det store lærred
Hunger Games / Katniss Everdeen / Jennifer Lawrence
(© Lionsgate)

Dødsspillet-trilogien af forfatter Suzanne Collins blev til fire uhyre populære franchisefilm, der indtjente næsten 3 milliarder dollars i verdens biografer startende med The Hunger Games i 2012.

Vi har tidligere kunne fortælle, at en ny Hunger Games-film officielt var på vej, og nu udtaler formanden for Lionsgate Motion Picture Group Joe Drake, at filmen endelig starter sine optagelser næste år.

Drake kunne herudover afsløre, at den nye Hunger Games-film forventes at få premiere enten i slutningen af 2023 eller i starten af 2024.

Filmen kommer til at foregå før hændelserne i de første fire filmatiseringer og vil være baseret på bogen 'The Ballad of Songbirds and Snakes'. Mens Hunger Games-filmene tidligere har haft fokus på Katniss Everdeen, vil det nye action-adventure fokusere på Coriolanus Snow som 18-årig.

Teenageren, der senere bliver til skurken President Snow, bliver mentor i den 10. udgave af Hunger Games og ser det som en mulighed for at tjene penge til sin familie. Men da han får til opgave at hjælpe en pige fra det udpinte District 12, ser hans chancer for at vinde spinkle ud.

Catching Fire, Mockingjay - del 1 og Mockingjay - del 2-instruktøren Francis Lawrence vender tilbage bag kameraet, mens manuskriptet skrives af Michael Arndt, som i 2007 vandt en Oscar for Little Miss Sunshine.

Ingen skuespillere er endnu blevet offentliggjort, og vi skal nok desværre ikke forvente at se hverken Jennifer Lawrence eller Donald Sutherland tilbage på rollelisten.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' afventer premieredato.