Endelig afsløret: Brie Larson spiller kendt karakters datter i 'Fast & Furious 10'

Marvel-stjernen bekræfter selv sin mystiske rolle
Billede
(© FAST X / UIP)

Nu er der under to måneder til premieren på det 10. hæsblæsende kapitel i Fast & Furious-franchisen, Fast X, og som altid kan vi forvente hurtige biler og en masse vilde actionscener med Dominic Toretto og hans fartglade venner.

Denne gang kan publikum også se frem til to nye skuespillere i serien. Selveste Aquaman og Captain Marvel – nemlig Jason Momoa og Brie Larson – medvirker i den nye film, og siden det blev annonceret, har fans haft en masse teorier om især Brie Larsons nye, mystiske karakter Tess, og hvordan hun passer ind i det større billede.

LÆS OGSÅ: Fast & Furious 10: Se den vilde rolleliste til den hæsblæsende fortsættelse

En populær fanteori har været, at Brie spiller en ukendt søster til Brian O’Conner (Paul Walker), og nu har vi endelig fået bekræftet, at den 33-årige stjerne faktisk spiller et familiemedlem til en kendt karakter – men det er ikke Brian O’Conner.

I et interview med Total Film (via GamesRadar) afslører Brie nemlig, at Tess er datter til Mr. Nobody, der spilles af Kurt Russell. Den mystiske agent blev introduceret i Furious 7 og har været en del af franchisen lige siden, men efter F9 er det uvist, om han stadig lever. Mon ikke vi finder ud af det i den næste film?

'Fast X' får biografpremiere den 18. maj 2023.