Eksklusivt nyt kig på 'Ghostbusters 4': Bill Murray driller det nye hold af spøgelsesjægere

Der er også nye spøgelser i den kommende gyserkomedie
Ghostbusters: Frozen Empire
(© SF Studios / Ghostbusters: Frozen Empire)

Der er ikke lang tid til, at spøgelsesjægerne er tilbage i biografen med Ghostbusters: Frozen Empire, der har premiere den 21. marts.

Vi kan som de første nu bringe et nyt og eksklusivt kig på filmen, der følger efter begivenhederne i Ghostbusters: Afterlife. Denne gang går turen tilbage til, hvor det hele startede, nemlig New York.

Se det ny klip fra 'Ghostbusters: Frozen Empire' nederst i artiklen.

Vi kommer i klippet med bag optagelser af filmen, hvor der bl.a. teases både nye spøgelser, nyt udstyr og ikke mindst sin del af overraskelser.

I den nye film bliver sommeren iskold i New York, da kulden rammer, og alt fryser til is. Dermed er det igen tid til at finde proton-blasterne frem!

Naturligvis kan Bill Murray ikke dy sig for kærligt at drille det nye hold af spøgelsesjægere i klippet nedenfor, hvor han bl.a. mener, at de oprindelige ghostbusters klart er sjovere end de nye.

Hvor vidt Bill Murray har ret, kan vi snart se i biografen, når holdet af både oprindelige og nye ghostbusters vender tilbage.

Her finder man netop Bill Murray som Peter Venkman, Ernie Hudson er Winston Zeddemore og Dan Aykroyd er igen Ray Stantz, mens Annie Potts atter er Janine Melnitz.

Af nye ansigter møder vi igen bl.a. Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace og, Carrie Coon, mens rollelisten bl.a. også byder på Kumail Nanjiani og Patton Oswalt.

'Ghostbusters: Frozen Empire' har biofgrafpremiere den 21. marts. Køb dine billetter her på kino.dk.