Efter sommerens store biograffænomen: 'Barbenheimer' bliver nu til sin egen film

Atomic blonde
Oppenheimer / Barbie
(© Oppenheimer (UIP) / Barbie (Warner Bros.))

Ja, den er god nok. 

Efter en sommer med kostumer, crossover-plakater og et hav af memes har nogen nu besluttet at lave en film med titlen Barbenheimer, som vil kombinere dukker og bomber.

Det er B-film-instruktøren Charles Band, som blandt andet står bag klassikere som 'Gingerdead Man vs. Evil Bong', der nu skal stå bag en mash-up-film, som vil blande historierne fra Greta Gerwigs popkulturelle kolos, Barbie, og Christopher Nolans omhyggeligt udformede biodrama, Oppenheimer.

Den planlagte film kan prale af taglinen: "D-Cup, A-Bomb" og vil følge Dr. Bambi J. Barbenheimer, en genial videnskabskvinde-dukke, der bor i Dolltopia, en verden af endeløse somre og strandfester.

LÆS OGSÅ: Trods gigantisk succes: Derfor vil Margot Robbie ikke lave 'Barbie 2'

Dr. Barbenheimer, oprørt over den brutale behandling, som dukkerne modtager fra menneskebørns hænder, begiver sig ud i den virkelige verden, hvor hun oplever menneskeheden, når den er værst. Naturligvis beslutter hun sig for at bygge en kæmpe atombombe for at jævne det hele med jorden.

Band har bekræftet projektet overfor The Hollywood Reporter, hvor han tilføjer:

- Det er en mulighed for at have det sjovt med den bizarre kobling af disse to film og kombinationen af Barbies vibe og Oppenheimers mørke. Du blander det sammen, og du får god mulighed for mørk humor.

LÆS OGSÅ: Se Oppenheimer-stjernes audition til Christopher Nolans Batman

Man er i øjeblikket i gang med at sælge de amerikanske distributionsrettigheder til filmen, som endnu ikke er gået i produktion. Derfor ved vi endnu ikke, hvornår vi kommer til at opleve filmens eksplosive debut.

Både 'Barbie' og 'Oppenheimer' kan stadig ses i udvalgte biografer.

Anbefalet til dig