Efter overraskende filmhit: Hovedrollen er fundet til ny Predator-film

Hollywood-stjerne i front
Billede
(© 'Predator' / 20th Century Studios)

Actionfilmen Predator med Arnold Schwarzenegger i front har siden premieren i 1987 fået fire efterfølgere og to Alien vs. Predator-film.

Den seneste efterfølger fra 2022 hed Prey og blev et stort hit blandt både kritikere og streamingpublikummet, hvor mange klagede over, at actionbraget ikke fik premiere i biografen.

Bag filmen stod instruktør Dan Trachtenberg, der næste år vender tilbage med endnu en film i Predator-universet, nemlig 'Badlands'. Og nu er filmens hovedrolle fundet.

Ifølge Varity er valget faldet på Hollywood-skuespilleren Elle Fanning. Plottet til 'Badlands' er endnu ikke blevet offenliggjort, men filmen vil efter sigende finde sted i fremtiden. Optagelserne regnes med at begynde senere i år.

Elle Fanning fik for to år siden sin første Emmy-nominering for sin præstation i serien 'The Great'. Skuespilleren er også kendt som Tornerose fra Maleficent og fra bl.a. danske Nicolas Winding Refns The Neon Demon. Sidstnævnte indtjene hende en Bodil-nominering for Bedste kvindlige hovedrolle.

Hendes søster Dakota Fanning er også skuespiller og kan opleves i de danske biografer netop nu i The Watchers.

'Badlands' vil ligesom 'Prey' være en såkaldt "standalone"-film, der udvider Predator-universet, men hvor historien ikke som sådan hænger sammen med de andre i filmserien.

Udover 'Badlands' arbejder Trachtenberg også på en opfølger til 'Prey', men denne er stadig kun en tidlig udviklingsfase. Stjernen fra denne, Amber Midthunder, kan potentielt vende tilbage.

Forhåbentligt betyder succesen fra 'Prey', at publikum får mulighed for at opleve de kommende Predator-film i biografen.

Premieredatoerne på 'Badlands' og 'Prey 2' er endnu ukendte.