Efter mange spekulationer: Nu reagerer Christopher Nolan på James Bond-rygter

Vil Nolan have licence to thrill?
Billede
(© Alamy)

To år efter Daniel Craig sagde farvel til James Bond-filmserien med No Time to Die, leder Amazon MGM Studios endnu efter en ny 007… men også en ny instruktør. 

Rygterne har i en længere periode sviret om, at The Dark Knight- og Oppenheimer-filmskaberen Christopher Nolan skulle være en kandidat til jobbet bag kameraet, hvilket har gjort mange fans af både Bond og Nolan meget begejstrede og spændte.

Selvom instruktøren har erklæret sig selv som stor fan af franchisen og afsløret, at han ville elske at instruere en 007-film, ser det ud til, at de seneste rygter om, at studiet forhandler med ham om et kommende Bond-projekt, ikke er sande.

I et interview med AP Entertainment nægtede Nolan enhver information, der forbinder ham med de kommende James Bond-film:

- Der er desværre ingen sandhed i disse rygter, men jeg er meget begejstret for, at strejken er forbi, og vi alle kan komme tilbage til arbejdet.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Oppenheimer’: Nolan åbner for første gang op om sin næste film

Nolan refererer her til de nyligt afsluttede strejker fra helholdsvis skuespillerne og manuskriptforfatterne, som har fyldt meget i Hollywood.

Selvom rygterne tilsyneladende ikke er sande, betyder det ikke, at instruktøren aldrig vil få mulighed for at instruere en James Bond-film - noget der uden tvivl ville være meget interessant at se, især i betragtning af at han er så stor fan af karakteren. Bemærk også, at han siger "desværre".

LÆS OGSÅ: Nolan overrasker: Er kæmpe fan af fjollet Will Ferrell-komedie

Det vides endnu ikke, hvad Nolans næste film kommer til at handle om, men han har for nyligt sagt til Yahoo Entertainment, at han godt kunne tænke sig at lave noget, der er ”knap så dystert", efter Oppenheimer gik sin sejrsgang denne sommer.

Vi venter stadig spændt på nyt om den næste James Bond-film, som endnu ikke er annonceret.