Dødsspil, kærlighed og sang: Ny trailer til 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

64 år før Katniss Everdeen
The Hunger Games: The Ballad of Songsbirds and Snakes
(© Lionsgate)

Det er syv år siden, at vi fik den sidste film om Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) og hendes kamp mod det undertrykkende Capitol anført af Præsident Snow (Donald Sutherland) i The Hunger Games-serien.

Nu er en ny film på vej, og denne gang foregår handlingen 64 år før de velkendte begivenheder. Se den nye trailer og plakat nederst i artiklen.

For hvad er det så for en verden, vi bliver præsenteret for i The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes? Vi er i det tiende Hunger Games, hvor Dødsspillet endnu ikke har fundet den form, vi kender fra de oprindelige film. En ung Coriolanus Snow er modvilligt blevet mentor for en af deltagerne, og på denne måde får han indblik i hele spillet, og hvad Hunger Games egentlig er lavet til. 

LÆS OGSÅ: Jennifer Lawrence er "100% klar" på at vende tilbage til ikonisk gennembrudsrolle

Hans job er at forvandle de deltagende børn til underholdningsgenstande for distrikterne og Capitol. Den unge Snow er det sidste håb for sin familie, der i efterkrigstidens Capitol har taget et hårdt fald. 

Han skal derfor redde sin families ære ved at blive mentor. Snow forelsker sig i den deltager, han er mentor for, Lucy Gray Baird, og alt, han har arbejdet for, begynder at hænge i en tynd tråd.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lawrence hånes på nettet efter dum Hunger Games-udtalelse

The Hunger Games-serien er en af de mest succesrige eksempler på bogfilmatiseringer af genren young adult, der både bibeholdt stemningen fra forfatteren Suzanne Collins’ fortællinger og samtidig tilføjede noget nyt og filmisk. Og ikke mindst i kraft af Jennifer Lawrences stjerneskabende hovedrollepræstation blev de fire film massive hit.

Nu står yngre kræfter klar til at tage over med Tom Blyth og Rachel Zegler i front, mens de bakkes op af rutinerede skuespillere som Viola Davis, Peter Dinklage og Jason Schwartzman

Instruktøren Francis Lawrence stod bag de sidste tre Hunger Games-film, så han må siges at kende universet fortrinligt.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes får premiere den 16. november.

 

Anbefalet til dig