Det er "100% rigtigt", at folk besvimer og brækker sig over ny gyser

Instruktøren bekræfter de vilde historier
Billede
(© TERRIFIER 2 / CINEDIGM)

I sidste uge kunne vi skrive, at den nye klovnegyser 'Terrifier 2' havde skabt nogle voldsomme reaktioner hos sit biografpublikum. Art the Clown skulle nemlig have fået folk til både at besvime og brække sig.

Det har dog fået flere til at kalde det et marketingstunt for at få omtale. Det afviser filmens instruktør, Damien Leone, nu på Twitter:

- Til alle der siger, at historierne, om at folk besvimer og brækker sig i biografen af 'Terrifier 2', er et marketingstrick, jeg sværger på filmens succes, det er det IKKE. Disse historier er 100% rigtige.

- Jeg ville ønske, at vi var så smarte at tænke på den måde. Men det behøvede vi jo ikke.

 

LÆS OGSÅ: Populær dansk skuespiller var til casting som Pennywise

Til Entertaiment Weekly fortæller Leone, at han dog har lidt blandede følelser omkring de vilde reaktioner:

- Hør her, jeg ville have elsket, at et par stykker gik ud, jeg synes, at det er et hædersbevis, når det er en intens film. Jeg vil ikke have, at folk besvimer og kommer til skade under filmen. Det er surrealistisk.

- Her er sagen, filmen hedder ’Terrifier 2’, du burde nok se ’Terrifier 1’, før du ser denne her. Hvis du ser ’Terrifier 1’, så ved du, hvad du går ind til. Der er en nu notorisk mordscene, en motorsavsscene, i del 1, som alle talte om bagefter.

- Vi prøvede at overgå den scene [i den nye film], fordi den meget støttende fanbase, som vi har haft fra start af, har sat Art op på en piedestal, og det er disse ting, som de virkelig gerne vil have.

- Jeg synes, at denne film er mere tilgængelig, men essentielt set laver vi stadig disse film til dem, og hvis flere folk vil komme med ombord, så har jeg det sådan; jo flere, jo bedre.

I samme ombæring lover instruktøren også, at der er flere film om Art the Clown i støbeskeen.

'Terrifier 2' har fået biografpremiere i USA og bliver udgivet digitalt og på DVD/Blu ray i England fra den 24. oktober. Vi afventer lige nu en mulig dansk premieredato. 'Terrifier 1' kan ses på Amazon Prime i Danmark.

Se den intense trailer til 'Terrifier 2' herunder. Men det er på eget ansvar.