Derfor vendte Jurassic Park-legenden Jeff Goldblum tilbage til dinosaur-universet

'Jurassic World: Dominion' er biografaktuel
Jeff Goldblum / Jurassic World: Dominion
(© UIP)

Hollywood-stjernerne står på række i den biografaktuelle Jurassic World: Dominion, hvor fans af dinosaur-universet for første gang kan opleve franchisens to generationer af skuespillere samlet.

Find dine billetter til 'Jurassic World: Dominion' her:

I anledning af storfilmens premiere mødte vi bl.a. en af de oprindelige Jurassic-skuespillere, Jeff Goldblum, der var fyldt med glade følelser over at være tilbage i det populære univers som Dr. Ian Malcolm.

Goldblum pointerede også, at hans overvældende positive oplevelse med Jurassic Park fra 1993 - der dengang blev instrueret af Steven Spielberg - er grunden til, at han ikke var i tvivl om, at han gerne ville tilbage.

- Vilde heste kunne ikke holde mig væk fra at komme tilbage. Der var ingen spørgsmål i mine tanker. Det føles fantastisk, jeg er begejstret, ydmyg, beæret, privilegeret og glad. Jeg har intet andet end glade associationer med [Jurassic-]verdenen.

- Jeg var heldig at være med i den første film for 30 år siden - ikke kun fordi den var så succesfuld dengang og på grund af folk, der kommer op til mig og siger: "Jeg har set den 200 gange, fordi min børn sætter den på hver aften" - men også kreativt.

'Jurassic Park' (1993)

- At arbejde med Steven Spielberg er en speciel mulighed, fordi han er kæmpestor og genial, som I ved. Jeg har altid været en vild fan af ham. Så at møde ham og arbejde med ham har bare været godt, og det har ændret mig og transformeret mig.

- Jeg elsker at samarbejde med ham [Steven Spielberg, red.]. Og Laura [Dern, red.] og Sam [Neill, red.]. Gode skuespillere og gode folk. Vi blev tætte, og de ændrede også mit liv. Så det er fantastisk.

- Så jeg er intet mindre end meget glad for at få chancen for at komme tilbage. Jeg er også chokeret. Tænkt hvis nogen for 30 år siden havde sagt, at jeg stadig ville lave dette om 30 år. Jeg er så begejstret for at se dem igen.

Læs også: 'Jurassic World 3' har en sjælden mulighed: "Shit, vi må hellere tage os sammen"

Snakken faldt efterfølgende på Goldblums karakter, Dr. Ian Malcolm, og her kan publikum ifølge skuespilleren selv godt forvente et genkendeligt gensyn. 

- Alt i alt synes jeg, at min karakter er engageret, og det havde han nok i sig i forvejen. Men han vil bruge sig selv og sine ressourcer til at fremme de forskellige arter og den måde, at vi alle kan rykke os selv som beboere på denne planet. Og leve glædeligt med vores co-eksisterende arter.

- Jeg tror, at han er passioneret omkring det. Det er måske også derfor, at han er husets filosof. 

'Jurassic World: Dominion' (2022)

Ifølge denne filmjournalist kan der ikke herske nogen tvivl om, at Jeff Goldblums karakter er den sejeste i Jurassic-filmene. Men da vi forsøgte at spørge ind til dette, meldte Hollywood-stjernen sig ydmygt uenig.

- Nej. Jeg er ikke sejere end Mamoudous karakter [Ramsay Cole, red.]. Han er sejere end mig, haha. Isabella Sermons karakter [Maisie Lockwood, red.] er også sejere end mig. Bryce Dallas Howard [Claire Dearing, red.] er også mere cool, end jeg er. Kayla Watts [DeWanda Wises karakter, red.] er definitionen på cool.

- Der er mange cool mennesker i denne. Det er en cool liste af mennesker.

'Jurassic World: Dominion' kan ses i biografen nu.