Derfor måtte Anders W. Berthelsen sige nej til at medvirke i stor Hollywood-film

Danskeren kunne have spillet overfor Harrison Ford
Billede
(© Rose (Nordisk Film) / K-19 (First Light Production))

I 2000 var Anders W. Berthelsen med i sin hidtil eneste Hollywood-film, The Weight of Water, der bl.a. også havde Sean Penn på rollelisten. En oplevelse som han reflekterer over i vores podcast Den varme biografstol.

Instruktøren bag ’The Weight of Water’ er Kathryn Bigelow (The Hurt Locker), og den danske skuespiller har kun rosende ords til overs for sit samarbejde med den senere Oscar-vinder. Faktisk var det utrolig tæt på, at de to lavede en film sammen mere:

- Jeg synes, hun var sindssygt fed at arbejde med, og hun tilbød mig også en rolle kort tid efter i hendes ubådsfilm med Harrison Ford, afslører danskeren i podcasten.

 

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldau lærte et særligt trick af Harrison Ford

Desværre var Anders W. Berthelsen forhindret i at medvirke i K-19: The Widowmaker, som er titlen på den føromtalte film:

- Den blev jeg nødt til at afslå, fordi jeg havde en kontrakt med Grønnegårdsteateret i København. Så ja, og jeg var sådan: "Åh, nu har jeg en kontrakt. Man kan ikke bare løbe fra sin kontrakt", siger skuespilleren.

Hør hele podcasten med Anders W. Berthelsen, hvor han fortæller meget mere om ’The Weight of Water’, og hvorfor han ikke har lavet flere film i udlandet:

Du finder også podcasten på disse tjenester:

På Spotify
I Apple podcast
Hos Libsyn
På Podimo
Google podcasts
- Og i din podcast-app (Android og iPhone)

BLIV MEDLEM AF VORES FILMFORUM PÅ FACEBOOK HER.