Derfor er original Scream-hovedrolle ikke med i den nye gyserfilm

Ghostface vender dog tilbage i 'Scream 6'
Billede
(© Scream 4 / Dimensions Films)

Siden den første Scream i 1996 har publikum kunnet gyse med, når Neve Campbell som overleveren Sidney Prescott gang på gang er blevet jagtet af morderen Ghostface.

Desværre må publikum undvære Campbell i den biografaktuelle Scream 6, da hun ikke har valgt vende tilbage.

Det kunne vi skrive for måneder siden, hvor Campbell udsendte en pressemeddelelse om sin beslutning, hvor det bl.a. lød:

- Jeg kommer desværre ikke til at være med i den næste Scream-film, hun uddyber:

 

LÆS OGSÅ: Ny Scream-film er større end nogensinde før

- Som kvinde har jeg skullet arbejde ekstremt hårdt igennem hele min karriere for at fastslå mit værd, især når det kommer til Scream. Jeg følte, at det tilbud, der blev præsenteret for mig, ikke svarer til den værdi, jeg bringer til franchisen. Den 49-årige skuespiller fortæller videre:

- Det har været en svær beslutning. Til alle mine Scream-fans, jeg elsker jer. I har altid været så utroligt støttende. Jeg er evigt taknemmelig for jer og det, som franchisen har givet mig igennem de sidste 25 år.

Selvom Neve Campbell altså ikke er med i 'Scream 6', er der tilsyneladende ikke ondt blod mellem hende og filmen, da Scream-skuespilleren Skeet Ulrich har talt med hende, hvor hun skulle have fortalt, at "hun elsker den" ['Scream 6', red.], Ulrich uddyber:

- Hun elsker, hvad vi har lavet. Det var bare forretningsting som for en forretningskvinde er vigtige for hende, og vi står alle sammen bag hende.

 

LÆS OGSÅ: Se Ghostface med et usædvanligt våben i første trailer

En håndfuld af gyser-franchisens skuespillere har desuden allerede vist Neve Campbell deres støtte. Her finder man bl.a. David Arquette, Matthew Lillard og Jamie Kennedy. Det skriver bl.a. NME.

Det lyder bl.a. således fra fra Lillard:

- Fik Tom Cruise færre penge for 'Top Gun: Maverick'? Fuck nej, dude. Så hvorfor skal en kvinde få mindre? Hvorfor vil du ikke betale hende mere nu, hvor serien fortsætter?

Arquette viser også sin støtte med ordene "En Scream-film uden Sidney er lidt uheldigt, men jeg forstår hendes beslutning".

 

LÆS OGSÅ: Scream-ikoner afslører deres mest skræmmende øjeblik med Ghostface

Ganske vist er Neve Campbell ikke at finde i 'Scream 6', men bl.a. vender Courteney Cox tilbage som den rappe reporter Gale Weathers og Hayden Panettiere som FBI-agent, mens nyere ansigter i universet bl.a. tæller Melissa Barrera og Jenna Ortega.

Nytilkommere til rækken af mulige ofre/mistænkte er bl.a. Min bedste vens bryllup-stjernen Dermot MulroneyJosh Segarra og Liana Liberato.

'Scream 6' har biografpremiere den 30. marts.