Den første nogensinde: Marvel-stjerne slår imponerende rekord

Den bedst sælgende skuespiller i filmhistorien
Guardians of the Galaxy / Marvel
(© Walt Disney Pictures)

Storfilmen Avatar 2: The Way of Water kører stadig stærkt i biografer verden over, og for nyligt ramte fortsættelsen en global indtjening på vilde 2 milliarder dollars - svarende til over 13,5 milliarder danske kroner.

'Avatar 2: The Way of Water' blev dermed den kun 6. film til at opnå den imponerende milepæl, mens resten af listen tæller Avengers: Infinity War, Star Wars: The Force Awakens, Titanic, Avengers: Endgame og den første Avatar i toppen.

 

Læs også: Se det faretruende billede: Fra kejtet teenager til muskuløs Marvel-skurk

Indtjeningstallet betyder, at Hollywood-stjernen Zoe Saldana bliver den bedstsælgende skuespiller nogensinde. Saldana har nemlig spillet med i fire ud af de seks film i historien, der har tjent over to milliarder dollars. Det er der ingen andre, der har opnået før hende.

Zoe Saldana slår rekorden med sine præstationer som Marvel-karakteren Gamora i listens to Avengers-film og som Neytiri i Avatar-franchisen.

Skuespilleren er netop nu biografaktuel i 'Avatar 2: The Way of Water', mens hun til maj igen kan opleves som Gamora i Guardians of the Galaxy Vol. 3.