'Den eneste ene' til en ny generation? Vurdér selv i første kig på ny dansk film

Se også plakaten til 'Elsker dig for tiden'
Elsker dig for tiden
(© SF Studios)

Duoen bag den populære og anmelderroste 29-serie, Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, får deres spillefilmsdebut med den romantiske komedie Elsker dig for tiden, som netop har fået sin første trailer. Se den øverst.

Filmen handler om Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men som begge mangler det samme - nemlig kærligheden. Den moderne karrierekvinde Anna holder kærligheden i strakt arm, mens Thomas er traditionel romantisk og desperat leder efter den eneste ene.

Anna og Thomas finder vej til hinanden, men hvad sker der egentligt, når hverdagen melder sin nådesløse ankomst i et parforhold?

'Elsker dig for tiden' instrueres af duoen Jesper og Julie, mens sidstnævnte også spiller hovedrollen Anna. I den anden hovedrolle ses stjerneskuddet Kasper Dalsgaard.

Rollelisten byder herudover på et stærkt hold af unge komedietalenter, der udover Jesper Zuschlag i en birolle også tæller Sofie Jo Kaufmanas, Olivia Joof Lewerissa, Magnus Haugaard og Katinka Petersen.

 

Læs også: Derfor bliver Assad-skuespiller skiftet ud i den næste Afdeling Q-film

Jesper og Julie udtaler selv om deres kommende film:

- Vi har lavet en moderne romantisk komedie. Det kræver mod at kaste sig ud i kærligheden - men det kræver også mod at blive i den! De klassiske romantiske komedier fra vores egen ungdom har været med til at skabe vores høje forventninger til, hvad kærligheden er og skal kunne. Men det er bare sjældent, at virkeligheden lever op til det. 

- Derfor har vi ønsket at skabe en moderne romantisk komedie, der også fortsætter, når hverdagen begynder. For det er her, vi for alvor bliver testet. Tør vi overgive os til det ene menneske - også gennem konflikter og kompromiser? Og tror vi overhovedet længere på for evigt?”

Der findes flere populære klassikere indenfor den danske romantiske komedie-genre, heriblandt 1999-filmene Den eneste ene og Kærlighed ved første hik, hvor de elskende ender lige der, hvor kærligheden er på sit højeste. Med 'Elsker dig for tiden' kunne det tyde på, at der her er tale om en rom-com til en ny generation af biografgængere.

Plakaten til den utraditionelle romantiske komedie er også offentliggjort. Se den herunder.

'Elsker dig får tiden' får biografpremiere den 22. december.

 

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)