'Deadpool 3' er i fare: Instruktør giver nedslående opdatering

Strejke hærger stadig
Deadpool 3
(© Marvel Studios)

Deadpool-karakteren er ved at gå nye tider i møde, nu hvor rettighederne til helten officielt er flyttet fra 20th Century Fox til Marvel Studios.

Karakteren kan dermed nu lege med karakterer fra både MCU og andre X-Men.

Selvom den kommende Deadpool 3 af bl.a. den grund er meget imødeset, kan det være, at vi skal vente lidt længere på at se den end først forventet.

Instruktøren på superheltebraget, Shawn Levy, har nu sået tvivl om, hvorvidt filmen vil nå at blive klar til sin annoncerede premieredato til maj næste år.

Sammenbruddet i forhandlingerne mellem skuespilfagforeningen SAG-AFTRA og modparten Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP) forårsager nemlig en dominoeffekt, der kan sende Hollywood-planerne for næste år ud i kaos.

Med lidt over seks måneder til, at filmen skulle ud i biograferne, er den kun halvt færdig - og det uden tegn på at fortsætte optagelserne i den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Varmt rygte: Nolan skal instruere ny Bond-film med Marvel-stjerne som 007

Levy fortalte følgende om udsigterne for filmens premierdato til The Wrap:

- Jeg ville ønske, jeg vidste det. Jeg ved ikke engang, om vi officielt har [en udgivelsesdato]. Jeg ved, at det skulle være den 3. maj.

- Skuespillernes strejke og den lange pause i produktionen har sat udgivelsesdatoen i reel risiko. Vi har optaget halvdelen af filmen. Jeg har klippet halvdelen af filmen. Vi glæder os til at komme tilbage til arbejdet og få den her film ud næste år.

Levy har før fortalt, at der manglede 35 ekstra optagedage, før filmen rigtigt kunne gå i postproduktion.

Levy indrømmede samtidig, at han havde forsømt at prioritere de CGI-tunge scener i de tidlige optagedage, hvilket ville have gjort det muligt at udføre mere arbejde, mens strejkerne var i gang.

LÆS OGSÅ: Spilletiden på 'Captain Marvel 2' afsløret: Slår overraskende rekord

Filmen har Ryan Reynolds tilbage som titelkarakteren sammen med Hugh Jackman, der slutter sig til Marvel Cinematic Universe som Wolverine for første gang.

Jennifer Garner skal ligeledes gentage sin Marvel-rolle som Elektra, men historiens detaljer er stadig ikke kendt.

Lige nu er 'Deadpool 3' stadig planlagt til udgivelse den 3. maj 2024.

Anbefalet til dig