De første reaktioner på 'Top Gun 2': "Måske den bedste film i 10 år"

Forsalget er startet på kino.dk
Top Gun 2: Maverick / UIP
(© Top Gun 2: Maverick (UIP))

Det lader til at være noget af et filmbrag, vi har i vente med fortsættelsen til Tom Cruise-klassikeren Top Gun fra 1986.

For efter en eksklusiv visning af Top Gun 2: Maverick på CinemaCon, er de første og begejstrede reaktioner landet. Vi har samlet en håndfuld af dem herunder.

Vi skal dog her i landet vente lidt endnu på en ny flyvetur med Tom Cruise, da filmen har premiere den 26. maj. Forsalget er startet her på kino.dk.

Find dine billetter her:


LÆS OGSÅ: 
36 år efter: Val Kilmer vender tilbage i ikonisk rolle til 'Top Gun 2'

'Top Gun 2: Maverick' har Cruise tilbage i rollen som den kække pilot Pete "Maverick" Mitchell. I denne fortsættelse træner han en række nye rekrutter. Herunder den unge Bradley, der er søn af hans gamle partner Goose, som man vil kende fra den første film.

Rollelisten tæller udover Cruise navne som Miles Teller, Jon Hamm, Ed Harris, Jennifer Connelly og ikke mindst Val Kilmer, der vender tilbage som Iceman.

I instruktørstolen finder man Joseph Kosinski, der tidligere har lavet science fiction-filmen Oblivion med netop Cruise.

Men ikke mere snak. Herunder nogle af de første reaktioner på 'Top Gun 2: Maverick':

Rotten Romatoes, Erik Davis:

- Et ord: Wow! Top Gun: Maverick er helt fantastisk på alle tænkelige måder. Action og flyvescenerne er sindssygt intense […] Du er på kanten af ​​dit sæde. Jeg var ikke forberedt på, hvor følelsesladet den også var. Publikum jublede flere gange. Det er den ægte vare.

Collider, Steven Weintraub:

- Jeg elskede virkelig Top Gun: Maverick. Jeg var blæst bagover af fotograferingen og flyvescenerne og selvfølgelig af Tom Cruises præstation. Resten af rollebesætningen var fantastisk med specielt skud ud til Miles Teller og Glen Powell. Det er den slags film, du gerne vil se på det størst mulige lærred.

LÆS OGSÅ: Ny trailer: Tom Cruise giver os flyvende kampscener, som vi aldrig har set dem før

The Wrap, Drew Taylor:

- Top Gun: Maverick er en dyb filmisk oplevelse og nemt årets bedste film. Hvad Kosinski, Christopher McQuarrie, Eddie Hamilton og selvfølgelig Tom Cruise har opnået, er episk og intimt, hjertestoppende og hjerteskærende. Uanset hvor godt du tror, ​​det bliver, er det bedre.

Fandango, Nikki Novak:

- Jeg har lige set Top Gun: Maverick på CinemaCon - hold nu helt op. Måske den bedste film i 10 år. Spænding og kuldegysninger, tårer og jubel. Tom Cruise er uden sidestykke. Den overgår alt, hvad du kunne forestille dig. EKSTRAORDINÆRT spændende. PERFEKTION.

'Top Gun 2' Maverick' har biografpremiere den 26. maj.