De blodige fælder er tilbage: Se den første klamme trailer til 'Saw X'

Jigsaw vender tilbage - og han er sur!
'Saw X'
(© 'Saw X' / Lionsgate)

Jigsaw er kendt for citatet ”I want to play a game”, men efterhånden kan han overtage Arnolds ikoniske catchprashe fra Terminator, ”I’ll be back”. 

Gyser-skurken er nemlig tilbage (igen) i Saw X – og John Kramer, der er hans borgerlige navn, virker mere grum end nogensinde før. 

Se den første trailer nederst i artiklen.

Efter en afstikker med Chris Rock-gyseren Spiral, der udspillede sig i Saw-universet, men ellers intet havde med franchisens andre tidslinjer at gøre, så gør Tobin Bell comeback i rollen som Jigsaw.

Hvordan det, tænker du? Karakteren døde jo oprindeligt i Saw 3, hvordan kan han stadig være i live i den 10. spillefilm i gyser-franchisen?

Nemt. ’Saw X’ udspiller sig nemlig i perioden mellem den første og anden film i kronologien.

Dermed vender en anden fanfavorit også tilbage i ’Saw X’. I slutningen af traileren afsløres det nemlig, at Amanda Young er med igen – og dermed gentager Shawnee Smith rollen.

’Saw X’ følger den kræftramte John Kramer, der i et desperat forsøg for at finde en kur drager til Mexico, hvor en gruppe hævder, at de kan hjælpe ham.

Det viser sig dog, at de blot udnytter de alvorligt syge og lokker penge ud af dem i deres fidus-forretning. De skulle dog aldrig have lagt sig ud med Jigsaw, der planlægger et modbydeligt hævn-spil til dem.

Filmen brandes som ”Jigsaws mest personlige film til dato”, og han virker også ekstra grov i denne første trailer, hvor vi også får en forsmag på et par af de nye grusomme fælder, der venter. Især en ”hjerneoperations-fælde” ser ud til at kunne måle sig med nogle af gyserseriens allerværste.

Bedøm selv i traileren herunder…

’Saw X’ får dansk biografpremiere den 28. september. 

Anbefalet til dig