Dar Salim har store planer: Vil rykke grænserne for dansk actionfilm

Stjernen indgår spændende samarbejde
Billede
(© Underverden / Scanbox)

Det er blevet tid til at træde ind i et nyt kapitel for den succesfulde skuespiller Dar Salim. Han har nemlig skrevet kontrakt med Scanbox Entertainment om udvikling af hele fire nye film og/eller serieproduktioner – minimum! 

Den store aftale vil betyde, at Salim bliver co-producer på alle projekterne, og ambitionerne er tårnhøje. Planen er at de kommende film/serier vil blive actionbrag med potentiale for succes også udenfor de danske landegrænser. 

I pressemeddelelsen skriver selskabet således, at der allerede er “konkrete planer om at udvikle en større dansk action-franchise med internationalt potentiale.” 

Film løber i blodet for Salim-familien, hvor Dar selv har markeret sig i danske og internationale film- og tv-produktioner med utallige roller i alt fra Borgen til Game of Thrones.

 

LÆS OGSÅ: Muskuløs Dar Salim går i skarp træning på første billede til 'Underverden 2'

Men også hans bror Ulaa Salim er kendt bag kameraet i filmverdenen, hvor han i 2019 skrev og instruerede sin første spillefilm Danmarks Sønner. Han har derudover været producer på en række projekter bl.a. animationsfilmen Blokhavn med sit selskab Hyæne Film. 

Det er heller ikke første gang Dar Salim giver sig i kast med action-genren. Han spillede hovedrollen Zaid i det store danske hit Underverden, som har en efterfølger på vej til næste år. 

Lige nu er Dar Salim aktuel i ’Kærlighed for Voksne’ på Netflix, og han kan endda opleves i en bærende rolle i Guy Ritchies næste storfilm, der også udkommer i 2023.