Dansker medvirker i 'Aquaman 2': "Jeg har aldrig oplevet noget lignende"

Skuespilleren besøger vores podcast
Billede
(© Warner Bros.)

Sidste år kunne vi skrive, at danske Pilou Asbæk har scoret en rolle i den kommende superheltefilm Aquaman and the Lost Kingdom (Aquaman 2).

Men her halvanden år efter er det stadig ikke afsløret, hvem den danske stjerne skal spille i Hollywood-filmen. Og Pilou Asbæk må stadig ikke fortælle noget som helst om filmen. Det siger han til kino.dk, da skuespilleren besøger vores podcast:

- Jeg må ikke afsløret noget. Intet. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Selv på 'Game of Thones' kunne man godt sige, at man var en del af det. Her må jeg ikke sige karakternavn. Jeg må ikke sige, hvad jeg har lavet. Jeg må ikke sige, hvem jeg har spillet sammen med. Jeg må ikke sige, hvor meget jeg er med.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk røg på hospitalet efter stunt med Stallone: "Det var ubeskriveligt smertefuldt"

- Det eneste jeg kan sige det er, at det var fantastisk at prøve at være på nok - mens den filmede - verdens største produktion. Og James Wan, som er instruktøren, var utrolig sød, og jeg er glad for, at jeg fik lov til at få en oplevelse af det univers.

Vi ved altså ikke, hvor stor rollen bliver, og om danskeren bliver helt eller skurk. Men som Pilou understreger overfor os, så kommer han ikke til at røbe noget før tid:

- Der er rigtig mange mennesker, der putter rigtig lang tid og rigtig mange penge i det, og jo mere hemmelighedsfuldt, og jo mindre folk ved, jo mere vil filmen rejse. Så jeg skal sgu ikke ødelægge det her hverken for dem, der lavet filmen, eller dem, som vil opleve den.

’Aquaman and the Lost Kingdom’ får premiere den 25. december 2023.

Anledningen til skuespillerens besøg i vores podcast, Den varme biografstol, var en anden superheltefilm, nemlig Samaritan, hvor Pilou Asbæk giver den som superskurk overfor Hollywood-legenden Sylvester Stallone. Hør mere om det i vores podcast her:

Du finder også podcasten på disse tjenester:

På Spotify
I Apple podcast
Hos Libsyn
På Podimo
Google podcasts
- Og i din podcast-app (Android og iPhone)

BLIV MEDLEM AF VORES FILMFORUM PÅ FACEBOOK HER.