Dansk stortalent scorer rolle i amerikansk fantasy-film med store Hollywood-stjerner

Baseret på en bog af manden bag 'Game of Thrones'
Billede
(© Capcom)

Det danske stortalent Tue Lunding har netop haft sin første store rolle på film- og tv som Arne i den anmelderroste TV2-serie Dansegarderoben, men allerede nu står Hollywood klar.

Den unge dansker har nemlig scoret en rolle i den amerikanske storfilm 'In the Lost Lands':

- Jeg har et projekt, der lige er færdiggjort. Det er en international spillefilm, 'In The Lost Lands', der kommer senere på året eller næste år, afslører han til Billed-Bladet.

Af IMDb fremgår det, at Lunding spiller karakteren "The Hammer" overfor store Hollywood-stjerner som Milla Jovovich (Resident Evil, Det femte element) og Marvel-stjernen Dave Bautista, der lige nu er biografaktuel i thrilleren Knock at the Cabin.

 

LÆS OGSÅ: Dansk instruktør har afvist Liam Neeson flere gange

Filmen er instrueret af den rutinerede Paul W.S. Anderson, der tidligere har dirigeret Mads Mikkelsen i De Tre Musketerer fra 2011, men nok er bedst kendt for sine sci-fi-værker som Event Horizon, Alien vs Predator og Resident Evil-filmene. Senest stod han bag Monster Hunter.

'In The Lost Lands' er baseret på ingen ringere end George R.R. Martins bogforlæg. Det er forfatteren bag bl.a. 'Game of Thrones'. 

Beskrivelsen af fantasy-filmen lyder: "En troldkvinde rejser gennem the Lost Lands i sin søgen efter en magisk kraft, der kan transformere et menneske om til en varulv".

'In the Lost Lands' har endnu ikke en premieredato.