Dansk filmkonge om Krumme-vanvid, 'Hvidstengruppen 2' og stor Netflix-kritik

Podcast-interview med Regner Grasten
Billede
(© Hvidstengruppen II: De efterladte / Nordisk Film & Regner Grasten Film)

Sidste år relancerede vi vores podcast med et nyt format kaldet Den varme biografstol. Her inviterer vi en brandvarm personlighed fra filmbranchen ind i vores studie til at diskutere aktuelle film, serier, emner og temaer.

Vores første gæst i den varme biografstol var Regner Grasten. Den danske filmkonge, som har haft en finger på filmpulsen siden 1980'erne, hvor han og konen Tove Grasten brød igennem som producere bag Walter & Carlo-filmene.

Regner Grasten har sidenhen stået bag kæmpe succeser som Krummerne, Anja og Viktor-filmene samt Hvidstengruppen - og den 65-årige filmmand har aldrig været bleg for at sige sin mening.

Corona-nedlukningen af biograferne i december ramte også Regner Grastens to nye film, men nu kan vi endelig se dem. Hvidstengruppen II: De efterladte er aktuel i biografen, og Krummerne - det er svært at være 11 år får premiere den 17. marts.

Lyt med, når vi taler med Regner om hans lange karriere i dansk film - fra Walter og Carlo-succesen til Krumme-vanviddet i 90'erne, videre til hvorfor vi aldrig ser flere Anja og Viktor-film, hvorfor 'Hvidstengruppen 2' først kommer ni år efter den første og hans drømmeprojekt samt hvorfor Regner mener, at de danske Netflix-serier er forfærdelige, med meget mere.

Alt sammen tilføjet en masse af den 65-årige filmmands gode røverhistorier.

Tak fordi I lytter med - og hvis I kan lide vores nye podcast-format, så lad os endelig vide det.

Du kan lytte til podcasten herover, mens du også finder den:

På Spotify
I Apple podcast
Hos Libsyn
På Podimo
Google podcasts
- Og i din podcast-app (Android og iPhone)


BLIV MEDLEM AF VORES FILMFORUM PÅ FACEBOOK HER.