Coen-bror går solo: Se den stjernespækkede trailer til sexet roadtrip-film

Spænd sikkerhedsselerne
Drive Away Dolls
(© Drive Away Dolls / UIP)

Coen-brødrene er med film som The Big Lebowski, Inside Llewyn Davis og Fargo en af de mest kendte og respekterede instruktørduoer i filmbranchen.

De to genier er dog nu gået hver til sit for at udforske hver deres egne kunstneriske projekter. 

Efter Joel Coens anmelderroste Shakespeare-filmatisering The Tragedy of Macbeth fra 2021 er det nu Ethan Coens tur til at lave et soloprojekt - og det ser ud til at rumme al den opfindsomhed og stil, som vi kender ham og hans bror så godt for.

I den kommende actionkomedie, Drive-Away Dolls, følger vi Jamie, der ovenpå på sine kærestesorger er klar til en ny start. Hun får overtalt bedsteveninden Marian til at tage med sig på en impromiseret roadtrip til Tallahassee, og snart er humøret meget bedre.

LÆS OGSÅ: Danske anmeldere blæst bagover af nyt drama: "Må blive en af årets bedste film"

Da de to veninder undervejs krydser klinger med en gruppe håbløse kriminelle, må Jamie og Marian se i øjnene, at de står overfor større problemer end kærestesorg og at finde vej. 

Se den sjove, actionfyldte og sexede trailer nederst i artiklen.

Filmen vil byde på optrædener fra Margaret Qualley (Once Upon a Time …in Hollywood), Geraldine Viswanathan (Blockers) og kæmpestjernen Pedro Pascal (The Last of Us) samt stjerner som Matt Damon, Colman Domingo og Beanie Feldstein i mindre roller.

'Drive-Away Dolls' får dansk biografpremiere d. 22. februar.

Se traileren herunder: