Chris Pratt er Super Mario i første trailer til ny animationsfilm

Nintendo-helten går til filmen i 'Super Mario Bros. Filmen'
The Super Mario Bros. Movie
(© UIP)

Da Nintendo-spillet Super Mario Bros. blev filmatiseret i 1993, var den meget langt fra sit forlæg, og filmen blev en dundrende fiasko. Nu forsøger Illumination at råde bod på fordums tiders fejl.

Super Mario Bros. Filmen er således animeret i en stil, der ligger meget tættere op ad spilserien, og nu er den første trailer udkommet.

Chris Pratt (Star-Lord i Marvel-universet) lægger stemme til blikkenslageren med de gode hoppe-evner, og hans røst kan du få en forsmag på i traileren øverst. Det har været diskuteret flere steder online, hvorvidt den amerikanske skuespiller var den rigtige til at lægge stemme til den italienske superhelt. Men som man kan høre kort, har han holdt igen med den italienske accent, hvilket nok skal skabe splid hos fans.

 

LÆS OGSÅ: Tag quizzen: Hvor godt kender du Batman-filmene?

Pratt tog allerede forskud på eventuelle klager ved at udtale, at hans stemmeversion af Mario vil være "ulig noget, I nogensinde har hørt før". Dermed indikerede han, at han ikke ville gå i det spor, som videospillene med meget tydelig italiensk accent og catchphrases som "It’s-a me, Mario".

De andre stemmer leveres af Charlie Day som Luigi, Anya Taylor-Joy som Princess Peach, Seth Rogen som Donkey Kong og Jack Black som den onde Bowser.

Super Mario Bros. Filmen får premiere den 6. april 2023.

Du kan se den danske trailer herunder. Filmen forventes at blive vist med både danske stemmer og med originale stemmer.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)