Chris Hemsworth bliver lækker skurk i ventet efterfølger til storfilm

Et engle ansigt med et vildt ar i panden
Billede
(© Marvel / Disney Studios)

Det forlyder nu, at Marvel-helten Chris Hemsworth skal spille skurk i den ventede efterfølger til Mad Max: Fury Road, der har titlen Mad Max: Furiosa, og som fortæller den kvindelige helts forhistorie.

Afsløringen kommer fra forfatteren Kyle Buchanan, der står bag bogen ”Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road”. Han fortæller i podcasten Blank Check:

- De har Chris Hemsworth som skurken, som jeg har hørt bliver kaldt Dr. Dementus.

LÆS OGSÅ: Tom Hardy spyttede på stjerne-kollega og fik rollen som Mad Max

Tidligere er en beskrivelse af filmens skurk, Dementus, sluppet ud. Her bliver karakteren beskrevet som en mand i 30-40-årsalderen, der er åndeløst lækker med et engle ansigt, der har et dybt ar i sin pande, som er syret sammen med skinnende hæfteklammer.

Med den beskrivelse kan vi sagtens se Chris Hemsworth i rollen.

Selvom stjernen måske er bedst kendt for sine handlekraftige actionroller og Marvels Thor, så er skurkeroller ikke helt uvant for stjernen. Han spillede således den onde psykopat Billy Lee i Bad Times at the El Royal.

LÆS OGSÅ: Eminem og Rihanna var i spil til store roller i sidste årtis bedste film

The Queen’s Gambit-stjernen Anya Taylor-Joy er udset til rollen som den unge Furiosa, der i ’Mad Max: Fury Road’ blev spillet af Charlize Theron.

Det er den originale Max Mad-skaber George Miller som igen står bag, og han har tidligere udtalt, at handlingen i ’Mad Max: Furiosa’ vil udspille sig over flere år.

’Mad Max: Furiosa’ forventes at få biografpremiere i 2024.