Chris Hemsworth afslører: Improviserede følesesladet scene i 'Avengers: Endgame'

Og Robert Downey Jr. elskede det
Billede
(© Avengers: Endgame / Disney)

Nogle gange rammer du bare lige i røven, og det gjorde Chris Hemsworth åbenbart, da en improviserede sin følelsesladet scene i Avengers: Endgame, hvor han som en markant kraftigere Thor langsomt bryder sammen, da han forklarer de voldsomme konsekvenser efter, at Thanos har udryddet halvdelen af Jordens befolkning og bl.a. slået Loki ihjel.

Se scenen nederst.

- Det er små øjeblikke som det i din karriere, hvor alting går op i en højere enhed, og der var en smule improv og så videre, mindes stjernen i podcasten Happy Sad Confused.

LÆS OGSÅ: Chris Hemsworth holder pause fra skuespillet på ubestemt tid

Hans præstation blev også bemærket af kollegaerne, ikke mindst Robert Downey Jr. som gav Hemsworth et kæmpe kompliment med på vejen:

- Og jeg tror, at det endte med, at jeg sagde: "Jeg vil gerne have en Bloody Mary" til Downey, og han sagde til mig: "Hvordan føltes det?"

- Han forklarer mig; "I ny og næ, et par enkelte gange i din karriere, har du små øjeblikke, hvor du rammer plet, og det føles fantastisk. Og så afsluttede han med at sige, "Åh, nyd det".

- Det satte jeg virkelig pris på, fordi det føltes helt sikkert som et særligt øjeblik, men du ved, hvem er jeg til at bedømme det? Men så læner the godfather sig over og siger, "Godt klaret, søn", forklarer Hemsworth om scenen fra 'Endgame'.

Chris Hemsworth har udtalt, at han er åben for at vende tilbage til Thor efter Thor: Love and Thunder, som fik premiere i sommers. Lige nu har skuespilleren dog meldt ud, at han holder en pause på ubestemt tid. Læs mere om det her.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)