Captain Marvel 2 er på vej - se hvornår den lander!

Spoiler: Vi skal vente...
Billede
(© Disney Pictures)

Captain Marvel blev MCUs første fuldblods kvindelige superheltefilm - og Brie Larsons inkarnation af den magtfulde helt blev hyldet både blandt anmeldere og ved billetlugerne, hvor den indtjente over en 1 milliard dollars på verdensplan.

Derfor kom det som noget af en overraskelse, at en ny film om den intergalaktiske Carol Denvers ikke optrådte på Marvels planlagte filmskema for den såkaldte Fase 4, da de offentlige det gjorde sidste år.

Men det viser sig nu, at forklaringen formentlig er, at Captain Marvel 2 først lander i biografen i 2022 - det afslører The Hollywood Rapporter. 

Disney forventer at hyre forfatteren Megan McDonnell, der står bag den kommende MCU-serie 'WandaVision', til at skrive manuskriptet til efterfølgeren.

Selvom der intet konkret er ude om plottet, så berettes det, at handlingen rykkes fra 1990'erne, hvor den første film udspilles sig, til nutiden - hvor vi også så Danvers optræde i Avengers: Endgame.

På instruktørposten kommer der også til at ske udskiftninger, hvor det forrige makkerpar Anna Boden og Ryan Flecks stilling overtages af en anden kvindelig filmskaber. 

Den eneste MCU-film, som har fået en premieredato efter 2021, er Black Panther 2, der forventes at lande den 5. maj 2022.

Captain Marvel 2 afventer dermed en konkret premieredato i 2022.