Bruce Willis' kone i ny video: "Lad være med at råbe efter ham"

Emma Willis bønfalder paparazzier om at holde afstand
Billede
(© Die Hard 4.0 / SF Studios)

I sidste måned delte Bruce Willis og familien en vigtig og sørgerlig besked med omverdenen. Bruce Willis har efter flere års udredning fået konstanteret demens.

Men det er svært at være kendt og få fred for paparazzi-fotografer, og i denne tid er det endnu svære for actionstjernen og hans familie.

I en ny video på Instagram deler hustru Emma Heming Willis en vigtig besked til fotografer og alle andre, der skulle løbe ind i skuespilleren på gaden:

- Den her går ud til de fotografer og videofolk, der forsøger at få eksklusive billeder af min mand, når han er ude: Hold afstand. Jeg ved, at det er jeres arbejde, men måske kan I holde jeres afstand.

 

LÆS OGSÅ: En æra er forbi: Se traileren til Bruce Willis' allersidste film

- Lad vær med at råbe efter ham og spørge, hvordan han har det. Drop woo-hoo-råbene og yippee ki-yay-lydene. Giv ham hans plads. Tillad vores familie eller hvem end, der er sammen med ham den dag, at få ham sikkert fra A til B.

Emma Willis er tydeligvis påvirket af hele situationen og må på et tidspunkt stoppe kameraet.

Videoen kommer i kølvandet på paparazziere, der har jagtet Bruce Willis, da han var ude for at få en kop kaffe med nogle venner.

Bruce Willis har offcielt indstillet karrieren, og actionstjernens sidste film, Assassin, lander senere i år.

Se hele videoen herunder: