Bræk fingrene eller få dine øjne suget ud? Se de klamme nye billeder og klip fra 'SAW X'

John Kramer er ude efter hævn
SAW X
(© Nordisk Film / SAW X)

Den berygtede John Kramer er tilbage som seriemorderen Jigsaw i den nye SAW X. Nu er nye uhyggelige billeder og et klip af gyserfilmens mareridtsfremkaldende fælder blevet offentliggjort. Se dem nederst i artiklen.

'SAW X' er den tiende film i Saw-serien, men handlingen udspiller sig faktisk lige efter den første film, og filmen fungerer samtidig som en prequel til SAW II. 

John Kramer er syg med kræft og i et desperat forsøg på at finde en kur, rejser han til Mexico for at blive behandlet med en risikabel og eksperimentel procedure. Han finder dog ud af, at hele operationen er et fupnummer, som en gruppe af svindlere har sat op for at snyde de mest sårbare. 

'SAW X' er fyldt med nye og skræmmende fælder. De ikoniske støvsugerslanger, som pryder offeret på filmplakaten, får selvfølgelig sin debut i filmen her. Dilemmaet går ud på, om offeret vil brække fingrene eller få sine øjne suget ud. 

I klippet nederst kan du se en person spændt fast til en stol iført en maske med to støvsugerslanger på. Slangerne sidder fast på øjnene og begynder at suge det sekund, tiden går i gang. Derefter har offeret 60 sekunder til at brække alle sine fingre... ellers bliver hans øjne suget ud. 

Det er dog ikke den eneste nye fælde, som du kan se frem til i 'SAW X'. John Kramer har nemlig været kreativ, og de nye fælder involverer bl.a. dødelig stråling, hjerneoperationer, rørbomber og selvfølgelig save.

SAW X får biografpremiere d. 28. september

SAW X
(© Nordisk Film / SAW X)
SAW X
(© Nordisk Film / SAW X)
SAW X
(© Nordisk Film / SAW X)
SAW X
(© Nordisk Film / SAW X)

Anbefalet til dig