Bøh! Nye spøgelser skræmmer folk til døde i trailer til 'Ghostbusters 4'

Nye og gamle spøgelsesjægere samles
Ghostbusters 4: Frozen Empire
(© Ghostbusters 4: Frozen Empire / SF Studios )

Det hele startede i 1984 med Ghostbusters, hvor vi første gang mødte de fire spøgelsesjægere: Egon Spengler, Peter Venkman, Winston Zeddemore og Ray Statz.

Nu 40 år senere er der stadig fæle spøgelser løs, som skal nakkes med de legendariske proton-blastere. Med Ghostbusters: Frozen Empire samles således både nye og gamle Ghostbusters til kamp mod en ny fælles fjende.

Vi møder i den nye trailer for efterfølgeren til Ghostbusters: Afterlife et grumt gespenst, der truer med at indhylle verden i en ny istid. Ja, faktisk kan spøgelset skræmme folk til døde!

Se den nye trailer for 'Ghostbusters: Frozen Empire' nederst i artiklen.

Efter begivenhederne i forgængeren, der udspillede sig i Oklahoma, vender Ghostbusters-holdet tilbage til, hvor det hele startede, nemlig i New York.

Det bliver således til et gensyn med Spengler-familien, som bliver genforenet med den gamle gruppe af spøgelsesjægere, der nu består af Peter (Bill Murray), Winston (Ernie Hudson) og Ray (Dan Aykroyd).

Udover de originale spøgelsesjægere, herunder også Annie Potts som Janine Melnitz, møder vi på rollelisten bl.a. Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon, Patton Oswalt og Kumail Nanjiani.

'Ghostbusters: Frozen Empire' har biografpremiere den 21. marts.