'Black Panther 2' vil introducere Iron Mans arvtager

Superhelten får også sin egen serie
Billede
(© Marvel / Disney)

En serie om 'Ironheart' er allerede annonceret til Disney+, men vi kommer til at møde den unge superhelte før. Riri Williams som er karakterens civile navn er nemlig sat til at dukke op i den Black Panther 2: Wakanda Forever.

Det afslørede Marvel-chef Kevin Feige først i et interview, som senere er blevet bekræftet af Variety.

Riri Williams dukkede op i Marvels tegneserier i 2016, hvor den 15-årige MIT-studerende fremstiller sin egen superhelte-rustning baseret på Iron Mans udstyr. I tegneserierne støttes hun af Tony Stark til at blive superhelten Ironheart.

LÆS OGSÅ: Marvel-rygte: Tom Cruise skal spille Iron Man

Det vides endnu ikke, hvordan Tony Stark/Iron Man vil indgå i MCUs udgave af 'Ironheart'. Men med tanke på, at den unge helt nu vil få sin debut i 'Black Panther 2', kunne man spekulere i, at hun slår sig sammen med Black Panthers søster Shuri (Letitia Wright), der allerede har markeret sig som et tech-geni med adgang til vibranium.

I rollen som Ironheart ses Dominique Thorne, der tidligere har været med i de Oscar-nominerede titler If Beale Street Could Talk og Judas and The Black Messiah.

Kevin Feige udtaler, at Thorne vil indspille sine scener til 'Black Panther 2' kort tid før, at produktionen til tv-serien 'Ironheart' også starter.

Serien forventes at få premiere i 2022 og har forfatter Chinaka Hodges (Snowpiercer) ved roret.

'Black Panther 2: Wakanda Forever' får premiere den 7. juli 2022.

Where You've Seen The Judas And The Black Messiah Cast Before - CINEMABLEND
Dominique Thorne i 'Judas and the Black Messiah'. Foto: Warner Bros.

Ironheart (2018) #1 | Comic Issues | Marvel