Betjent, dykker og nu biavler: Jason Statham udvider sit CV i ny action-basker

En hårdtslående mand med mange jobs
The Beekeeper
(© The Beekeeper / Scanbox)

Det er svært at sige Jason Statham uden også automatisk at tænke action, og netop action er vi da også garanteret i hans nyeste rolle som The Beekeeper. 

Her møder vi Adam Clay (Statham), et tidligere elitemedlem af eliteorganisationen 'The Beekeepers', der lever et stille liv som biavler hos sin udlejer, den pensioneret skolelærer Eloise Parker. 

Tilværelsen er rolig, og Adam har lagt en actionfyldt fortid bag sig, men da hans udlejer pludselig falder for et scam der stjæler to millioner dollars fra den velgørende organisation, hvor hun arbejder som frivillig, må Adam trækker i fortidens arbejdstøj og drage ud på en brutal færd for at sikre retfærdigheden sker fyldest.

Se traileren til 'The Beekeeper' nederst, hvor du også kan købe biografbilletter.

Men apropos arbejdstøj, så er det ikke første gang, vi ser Jason Statham i et ellers ”normalt” erhverv, hvor der skal uddeles øretæver. Vi har derfor samlet et lille CV med hans mange jobtitler gennem tiderne, der kan bruges som op- eller nedvarmning til den hæsblæsende 'The Beekeeper'.

Se et uddrag af Jason Stathams imponerende film-job CV herunder:

2002: The Transporter - Kurer
Her arbejder Jason Statham som kurer med en særlig evne til altid at leverer sin ”pakke” til tiden i sin ikoniske BMW, men der opstår selvfølgelig problemer under en af hans leveringer.

2011: Blitz - Betjent
I denne film har Statham skiftet erhverv til en barsk betjent, der påtager sig opgaven at stoppe en seriemorder, som specifikt går efter at myrde betjente i den sydøstlige den af London. 

2015: Wild Card - Bodyguard
Her spiller Jason Statham en bodyguard i Las Vegas med spillegæld til op over begge ører, som sætter ud for at hævne en ven, der har fået halen på komedie af den lokale mafia.

2018: The Meg - Dykker
Statham har rollen som Jonas Taylor, en professionel rednings-dykker, der har fået ansvaret for en gruppe forskere, som er i færd med at undersøge det dybeste punkt på kloden, hvor noget stort lurer.

2021: Wrath of Man - Sikkerhedsvagt
I denne film bliver han ansat som sikkerhedsvagt for en pengetransport, men bag det stille ydre gemmer der sig en vred mand, som har sat sig for at hævne sin døde søn.

2024: The Beekeeper – Biavler
Som nævnt ovenfor spiller Statham her en ellers venlig biavler, som har meget mere at byde på end blot bistader og honning. 

'The Beekeeper' har premiere den 22. februar, og du kan købe dine billetter herunder: