Benedict Cumberbatch afslører: Der vil være jump scares i 'Doctor Strange 2'

Gysermesteren Sam Raimi sætter sit fingeraftryk på Marvel-filmen
Billede
(© Walt Disney Pictures)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Nu er der ikke længe til, at man kan se Doctor Strange in the Multiverse of Madness i biografer landet over. 

Find dine billetter her:

I den forbindelse har vi over en Zoom-forbindelse talt med stjernerne fra den nye Marvel-film, der tæller trekløveret Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen og Benedict Wong.

Vi spurgte ind til, hvilket præg filmens instruktør Sam Raimi har sat på filmen. Den 62-årige amerikanske filmskaber er kendt for dels at skabe nogle af de mest banebrydende gysere med Evil Dead-filmene, og for at kickstarte den moderne æra af superheltefilm med den oprindelige Spider-Man-trilogi.

LÆS MERE: Det her bliver Marvel-universets mest betydningsfulde karakter fremover

Instruktøren bringer dermed erfaringen fra både gysets verden og superheltenes æstetik ind i den nye film, som følger direkte efter Spider-Man: No Way Home, hvor det storladne multivers udfoldes.

- Det er meget en Sam Raimi-film. Hvis du kan lide hans værker, kan du lide denne, fortæller hovedrolleindehaveren Benedict Cumberbatch til kino.dk.

- Den har hans signatur crash zooms. Og hans bud på en gyser, i det omfang det kan blive tilladt. Og nogle enkelte jumpscares også.

Elizabeth Olsen fremhæver, at selvom der er tale om en mand med hang til horror, er Sam Raimi en fornøjelse at arbejde sammen med.

- Han er meget mild og venlig at arbejde med. Og han er en god samarbejdspartner. Han bragte meget til filmen samt en åbenhed.

I filmen kommer Marvels mægtige troldmand på overarbejde, da den unge pige America Chavez jages af en mystisk skabning på tværs af universer. 

Doctor Strange henter bl.a. hjælp hos den magiske Wanda Maximoff aka Scarlet Witch og troldmanden Wong, der sammen begiver sig ud på en rejse på tværs af multiverset, hvor Strange kommer til at ansigt til ansigt med sig selv - bogstavelig talt.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness får premiere den 4. april.