Bekræftet: 'Deadpool 3' bliver en del af MCU - og beholder sin R-rating

Ryan Reynolds kan nu møde The Avengers
Billede
(© 20th Century Fox)

Siden Disneys overtagelse af 20th Century Fox har spekulationerne omkring den kommende 'Deadpool 3' været mange.

Da Fox' X-Men univers, ser ud til at være afsluttet, ville man så også sige farvel til Ryan Reynolds' Deadpool? Kunne man på en eller anden måde splejse ham sammen med MCU? Og ville en mulige tredje film blive mindre grov, så den kunne passe ind i et mere familievenligt univers?

Nu ser det ud til, at vi har fået besvaret et par af de mange spørgsmål.

Chefen for Marvel Studios Kevin Feige har nemlig i et nyt interview med Collider afsløret planerne for den flabede X-Men-superhelt.

'Deadpool 3' bliver både en del af MCU og beholder sin grove humor og blodige action:

- Den bliver R-rated, og vi arbejder på et manuskript lige nu, og Ryan [Renyolds] gennemlæser et manuskript lige nu... 

Men Feige fortæller samtidig også, at optagelserne starter allertidligst i 2022, da både Ryan Reynolds og Marvel er fuldt booket. Det betyder formentligt, at vi nok ikke skal regne med at se 'Deadpool 3' i biograferne før 2023 eller 2024.

Vi kan dog nok allerede nu forhåbentlig begynde at glæde os til en omgang Deadpool - denne gang med beskidte MCU-jokes og måske et par gæsteoptrædener fra The Avengers?

'Deadpool 3' bliver modsat de to foregående film ikke skrevet af makkerparret Rhett Reese og Paul Wernick, men derimod af søstrene Wendy og Lizzie Molyneux, der bl.a. har forfattet afsnit til animationsserien 'Bob's Burgers'.

Ryan Renyolds næste film bliver den udsatte 'Free Guy' fra Disney.