Både nye og hardcore fans blev positivt overraskede: Publikum anmelder 'Ghostbusters: Afterlife'

Den nye Ghostbusters-film får premiere på torsdag (sponsoreret)
Ghostbusters: Afterlife / Sony Pictures
(© Ghostbusters: Afterlife / Sony Pictures)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Vi har afholdt en #kinotur på Ghostbusters: Afterlife i samarbejde med Sony Pictures, hvor vi inviterede vores brugere en tur i biografen og fik dem til at anmelde filmen efterfølgende. Du kan øverst i artiklen se en video med publikummets reaktioner på 'Ghostbusters: Afterlife'.

'Ghostbusters: Afterlife' fortsætter i universet fra de store 80'er-hits Ghostbusters og Ghostbusters II om en gruppe spøgelsesjægere.

Men selvom du ikke har kendskab til de foregående film, så er det ingen hindring for at nyde den nye. 26-årige Maria havde aldrig set 'Ghostbusters' før, og hun blev meget positivt overrasket:

 - Jeg har ikke set nogle af de gamle, men er generelt ret skeptisk, når jeg ser de her "remakes". Jeg blev meget, meget positivt overrasket. Den kørte lidt hele følelsesregistret igennem. Virkelig, virkelig underholdende, forklarer Maria.

I den nye film følger vi et søskendepar, der opdager, at de har en forbindelse til de oprindelige Ghostbusters, mens der samtidig begynder at dukke spøgelser op i den lille by. Heldigvis finder de både våben og en helt særlig bil, som kan hjælpe dem i deres spøgelsesjagt.

En film for enhver

Mens man godt kan nyde 'Ghostbusters: Afterlife' uden at have kendskab til dens forgængere, så er der kælet for detaljerne, så også hardcore fans har noget at se frem til:

- Jeg tror, at hvis man virkelig har gået og været fan af de gamle 'Ghostbusters' og har gået og leget, at man skød med den der proton-pakke, så tror jeg virkelig, at man kommer til at få et kick ud af den, forklarer Jonas på 24.

Også 36-årige Paul er en begejstret fan:

- Der var en masse 'easter eggs' – dét elskede jeg jo – og en masse callbacks til de originale film, hvis man lige vidste, hvor man skulle lede.

Men Paul fremhæver også 'Afterlife' som en film for hele familien:

- Det er sådan en film, man kan tage ind som familie og se og stadig få en masse ud af, lige meget om du har set den før, eller om du kommer ind helt ny i gamet.

Se flere publikum-anmeldelser i videoen øverst.

’Ghostbusters: Afterlife’ har premiere den 18. november.