Avatar 2 har startet produktion

Cameron hæver forventningerne gevaldigt til de nye film
Billede
(© 20th Century Fox)

Vi har ventet, ventet - og ventet. Men nu ser der endelig ud til at ske noget, for ifølge James Cameron selv er instruktøren så godt som startet på at optage den næste Avatar-film. Til Digital Spy udtaler han:

- Vi er i produktion. Vi har fuld fart på produktionen. Vi er på det stadie, vi kalder 'rekognoscering', hvad der basalt set er optagelser for mig.

Den 63-årige instruktør afslører, at det meste af filmen foregår i den virtuelle verden (i 'Avatar's univers kendt som Pandora), og det er i disse digitale sets, at Cameron og hans hold i disse dage finder de bedste locations.

Titanic-instruktøren hæver samtidig forventinger gevaldigt til sine kommende sci-fi eventyr, som ifølge ham, vil overgå alt tidligere lavet med sin avancerede og forbløffende teknologi:

- Jeg har hyret de bedste tegnere og teknikkere i verden til at designe disse film. Billedrigdommen vil være så stor, at folk umuligt vil kunne forestille sig det på forhånd, men det vil bare virke helt rigtigt, når de oplever det.

Prøverne med skuespillerne, der tæller Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang og Zoe Saldana, er så småt også startet, og Cameron forventer at optagelserne påbegyndes i slutningen af september.

Avatar 2 forventes at få premiere den 17. december 2020. Avatar 3, 4, og 5 følger i  år 2021, 2024 og 2025.