Action, blod og biljagter: Se den første brutale trailer til 'Underverden 2'

Dar Salim er tilbage!
Billede
(© Peter Riis / Nordisk Film)

Dar Salim rev Danmark midt over med Fenar Ahmads hævnfilm Underverden i 2017. Nu er de to klar til at gøre det igen med Underverden 2.

Se filmens første trailer øverst.

I den første film gik speciallægen Zaid - spillet af Dar Salim - på et hævntogt i den københavnske underverden efter, at hans bror var blevet banket til døde.

Syv år senere sidder Zaid i fængslet, men han får mulighed for at komme tidligere ud, hvis han går undercover i bandemiljøet. Det sker i et tophemmeligt samarbejde med PET-agenten Helle.

Zaid ser det som en chance for at genforenes med sin søn, men han finder hurtigt ud af, at alt har en pris, og nu er søns liv endnu mere i fare. For er der overhovedet en vej ud, når du først er blevet en del af underverdenen?

 

LÆS OGSÅ: Dar Salim er klar til hævn på dyster første plakat til 'Underverden 2'

'Underverden' var revolutionærende som dansk actionfilm, og i første trailer til efterfølgeren ser det ud til, at Fenar Ahmad fortsætter sin stil med hårdkogt action, brutal vold, nervepirrende intensitet og dybe følelser.

Dar Salim er selvfølgelig tilbage i hovedrollen, og denne gang får han bl.a. følgeskab af Birgitte Hjort Sørensen, der spiller PET-agenten, Stine Fischer Christensen som Zaids kæreste Stine og musikeren Noah Carter samt de debuterende stortalenter Abud Mustafa og Soheil Bavi, der begge udgør truslerne fra bandemiljøet.

Dar Salim er selv ved at gear op til sit helt store internationale gennembrud med actionfilm The Covenant overfor Jake Gyllenhaal og med Guy Ritchie bag kameraet, der får amerikansk premiere en uge efter 'Underverden 2'.

'Underverden 2' har biografpremiere den 13. april.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)