Årets vildeste rolleliste? Se første trailer til mesterinstruktørs nye rumvæsen-film

Fra Tom Hanks til Scarlett Johansson
Billede
(© Universal)

Man kan ikke se skoven for bare filmstjerner i første trailer til Wes Andersons nye film Asteroid City.

Hvis man er fan af mesterinstruktørens unikke stil, lover den nye trailer meget mere af den tørre dialog, symmetriske skudkompositioner, lyse pastelfarver og naturligvis det hav af stjerneskuespillere, som Anderson så ofte har med i sine film. Se den første trailer øverst.

Og rollelisten er i sandhed absolut absurd. Man ser blandt andet Andersons typiske samarbejdspartnere som Edward Norton, Tilda Swinton, Liev Schreiber, Bryan Cranston, Jason Schwartzman og Adrien Brody. Derudover ses andre navne fra den øverste stjernehimmel som Scarlett Johansson, Margot Robbie, Steve Carell, Tom Hanks og Maya Hawke.

 

LÆS OGSÅ: Her er Christopher Nolans vanvittigt lange rolleliste til hans næste storfilm

'Asteroid City' er instruktørens 11. spillefilm og finder sted på en Space Cadet-konvention, som afholdes i en fiktiv ørkenby i 1955 - netop som ideen om at udforske rummet blomstrede i USA.

I traileren ser vi samtidig, at noget ujordisk nærmer sig byen fra det ydre rum. Kunne det være rumvæsner? Eller måske meningen med livet?

Med sin vilde rollebesætning og denne sjove ramme for filmen ser det ud til, at Anderson muligvis har endnu en klassiker i horisonten.

Den 53-årige instruktør har siden 2007 haft hele fem film, der er blevet nomineret til Oscars, og selvom hans sidste film, The French Dispatch fra 2021, ikke fik den samme anerkendelse af akademiet, kan det være, at ’Asteroid City’ får ham tilbage på Oscar-kurs.

'Asteroid City' får dansk biografpremiere d. 15. juni 2023.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)