Årets film-julegave til dig og vennerne

6 biograffilm til ½ pris med Biografklub Danmark (advertorial)
Billede
(© The Post / Nordisk Film)

Her er årets julegave til alle, der elsker oplevelser i biografens mørke – for med et medlemskab af 75 kr. til Biografklub Danmark kan man se hele 6 biograffilm til ½ pris i første halvdel af 2018. Køb det her!

Perfekt som julegave, mandelgave, pakkegave, adventsgave eller kalendergave!

Lige nu har Biografklub Danmark endda et ekstraordinært tilbud: Køb tre medlemskaber og få det fjerde gratis.
For 225 kr. kan fire venner eller veninder altså få seks store biografoplevelser sammen! Benyt dig at tilbuddet her.

En oversigt over de seks film, som vises til ½ pris til medlemmer af Biografklub Danmark:

Three Billboards outside Ebbing, Missouri (11/01)
En af næste års største Oscar-kandidater er ’Three Billboards outside Ebbing, Missouri’, som fortæller historien om den fandenivoldske Mildred, der køber tre reklamesøljer. Bannerne sætter fokus på byens politimesters manglende opklaring af voldtægten og drabet på hendes datter.

En rørende fortælling fyldt med humor og kraftfulde skuespilpræstationer fra Frances McDormand, Woody Harrelson og Sam Rockwell.

Så længe jeg lever (08/03)
Rasmus Bjerg portrætterer den folkekære spillemand John Mogensen i det danske drama ’Så længe jeg lever’, som også er titlen på sangerens måske mest kendte sang. 
Ole Bornedal er instruktør på den biografiske film, der følger musikerens liv med op- og nedture fra gennembruddet med Four Jacks over forholdet til hustruen Ruth og endelig til alkoholproblemerne.

The Post (05/04)
Det autentiske drama 'The Post' er lavet af en sand stjerne-trio: Steven Spielberg instruerer, mens Meryl Streep og Tom Hanks indtager hovedrollerne.

Filmen tager udgangspunkt i historien om de såkaldte Pentagon Papers, som i 1970’erne afslørede, at den amerikanske præsident havde løjet om landets involvering i Vietnam-krigen. De to Oscar-vindende skuespillere er henholdsvis chef og redaktør på Washington Post, der får fat i de lækkede dokumenter.

The Journey (03/05)
Den historiske ‘The Journey’ er fortællingen om det forunderlige møde mellem to uforsonlige politiske fjender, der førte til starten på fredsforhandlinger i Nordirland.
Et uvejr tvinger nemlig lederen fra Democratic Unionist Party, Ian Paisley, og Sinn Fein-politikeren Martin McGuinness til at køre i samme bil.

De rutinerede og velspillende skuespillere Timothy Spall og Colm Meaney har hovedrollerne.

Breathe (31/05)
I det romantiske drama ‘Breathe’ rammes Robin af polio allerede som 28-årige og har kun tre måneder tilbage at leve i. Men sammen med konen Diana trodser de lægernes råd og drager ud i verden i håb om at hjælpe andre med samme lidelse.

Fortællingen bygger på en autentisk historie, og hovedrollerne spilles af Andrew Garfield og Claire Foy.

Den skyldige (14/06)
Den danske thriller ‘Den skyldige’ følger politibetjenten Asger, der på sin vagt besvarer et 112-opkald. Det bliver starten på en intens jagt på en kvinde, som er blevet kidnappet – og med telefonen som eneste redskab. Men snart viser forbrydelsen sig at være større end først antaget.

Jakob Cedergren har hovedrollen i instruktør Gustav Möllers filmdebut, som fortællemæssigt tør prøve noget nyt.

Du kan læse mere om filmene og Biografklub Danmarks jule-tilbud her.