5 film du skal se i oktober

Månedens mest ventede film
Billede
(© Thor: Ragnarok/Walt Disney Pictures)

Tordenguden vender tilbage, anmelderrost science-fiction fortsættelse, magisk animation, jagt på en seriemorder og dansk debut-drama. 

Kino.dk's brugere ser mest frem til disse fem meget forskellige film, hvis premieredatoer er spredt ud over hele oktober.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks. Valgmulighederne findes øverst på hver filmprofil.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

1. Thor: Ragnarok (92 %)
I den tredje solofilm om tordenguden bliver Thor fanget og tvunget ud i gladiatorkamp imod den utrolige Hulk. Superheltefilmen fungerer bl.a. som en optakt til den kommende 'Avengers: Infinity War'.

2. Blade Runner 2049 (92 %)
Harrison Ford vender tilbage i fortsættelsen til kultklassikeren fra 1982. Ford får selskab af Ryan Gosling som politibetjenten K og Jared Leto.

3. My Little Pony filmen (91 %)
Twilight Sparkle og hendes venner tager ud på et fantastisk eventyr for at redde deres hjem. Det viser sig at blive en fortryllende rejse, der byder på udfordringer, men også nyt venskab og masser af magi.

4. Snemanden (90 %)
Jo Nesbøs bog er blevet filmatiseret med Michael Fassbender i hovedrollen. Kriminalbejenten Harry Hole jagter en seriemoder, der kun slår ihjel på snerige vinderdage og efterlader uhyggelige spor.

5. Mens vi lever (89 %)
Avaz-brødrene debutterer som hhv. instruktør og manuskriptforfatter i dramaet om autentiske begivenheder, der imponerede pressen ved dette års Cannes-filmfestival.