Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: Påskens nye premierefilm i biografen

Guide: Påskens nye premierefilm i biografen

Dem må du ikke gå glip af 

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Påskeferien er lige om hjørnet, og det betyder selvfølgelig, at der er tid til en biograftur med familien eller din biograf-bestie. Derfor har vi lavet en guide over alle film i biografen, der kan ses i påskeferien.

Om du er til gys, drama eller adventure, så er er der stensikkert en film til dig.

 

LÆS OGSÅ: Påske-guide: Disse animations- og familiefilm kan du se i biografen

Listen nedenfor består både af spritnye premierefilm, flere titler, som får premiere i påsken, og et udvalg af film, der efter flere uger i biffen stadig kan ses over hele landet.

Se den fulde liste over film i biografen her.

 

Nyeste premierefilm:

Foto: Andreas Bastiansen

Den, der lever stille

Leonora har taget afstand fra sine forældre grundet en dysfunktionel opvækst. Men på landsdækkende TV finder den unge kvinde en dag ud af, at hendes mor er kommet på hospice med uhelbredelig brystkræft.

En masse barndomsminder og følelser kører rundt i hovedet på hende, og hun begynder at tvivle på, hvad der er virkelighed og fantasi.

Spillefilmen er en filmatisering af Leonora Christina Skovs bestseller, der omhandler forfatteren selv og hendes personlige historie.

'Den, der lever stille' kan ses i biografen nu

 

Twice Colonized

Den grønlandske menneskerettighedsaktivist Aaju Peter har dedikeret sit liv til kampen for inuit i hele Arktis. Som resultat på en tragedie, der rammer Aajus nærmeste, starter hun sin personlige rejse. På denne rejse konfronterer hun sin fortid, mens hun vil sikre oprindelige folks demokratiske ret og uafhængighed.

Dokumentarfilmen følger Aaju Peters arbejde i både Grønland, Danmark og i hendes nye hjemland Canada.

'Twice colonized' kan ses i biografen nu

 

 

Et strejf af lykke

Asja er en 40-årig kvinde fra byen Sarajevo, og søger kærligheden til et dating-event. Hun har matchet med en 43-årig bankmand, Zoran, men til arrangementet finder Asja ud af, at han ikke er den person, han udgiver sig for at være.

Zoran kender til Asja og hendes traumatiske fortid under borgerkrigen i Bosnien. Formålet for ham viser sig ikke at være kærlighed... men tilgivelse.

'Et strejf af lykke' kan ses i biografen nu

 

Foto: SF Studios

Scream 6

Handlingen i denne gyser-fortsættelse foregår i New York City, hvor fire unge kvinder er tilflyttet. De håber på at kunne starte på ny og glemme fortidens traumatiske begivenheder.

Men morderen Ghostface er tilbage, så de får ingen ro, og den blodige fortælling fortsætter.

'Scream 6' kan ses i biografen nu

 

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

En charmerende tyv og hans hold af dristige vovehalse begiver sig ud i et episk tyveri af et forsvundet relikvie. Planen går dog helt galt, da tyveholdet løber ind i de forkerte modstandere.

Dungeons & Dragons-spillet er kendt for at udbrede rollespils-genren, hvor hver spiller påtager sig en bestemt rolle/karakter, de agerer som, gennem eventyrlige udfordringer.

Instruktørerne bag den aktuelle spilfilmatisering, Jonathan Goldstein og John Francis Daley, har tidligere stået bag komedie-hittet Game Night.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' kan ses i biografen nu

 

Brænd alle mine breve

Biografturen byder på et trekantsdrama om en mands vrede, der ekkoer i generationer, i dramaet 'Brænd alle mine breve'. Alex beslutter sig endelig for at udforske sin vrede og dens ophav efter flere års mørke, hvilket leder ham til en række breve og dagbøger både fra og om sin morfar.

Filmen er baseret på Alex Schulmans roman af samme navn, og på rollelisen ses bl.a. Sverrir Gudnason, Bill Skarsgård, Asta Kamma August og Gustav Lindh.

'Brænd alle mine breve' kan ses i biografen nu

 

A Storm Foretold

Dokumentarfilmen A Storm Foretold' er historien om, hvordan et etableret politisk parti forvandledes til en antidemokratisk bevægelse, hvordan retoriske udtalelser blev til vold, og hvorfor stormen på Kongressen blev den uundgåelige afslutning på Trumps præsidentskab. Filmen er instrueret af Christoffer Guldbrandsen og havde premiere på CPH DOX.

'A Storm Foretold' kan ses i biografen nu

 

Film der får premiere i påsken:


Foto: Warner Bros.

Air

Skosælgeren Sony Vaccaro leder Nike i firmaets jagt på den største atlet i sportens historie: Michael Jordan. Filmen er en fortælling om et partnerskab, der revolutionerede sport og kultur med skobrandet Air-Jordan.

Bag både hovedrollen og instruktion står Hollywood-stjernen Ben Affleck, der tidligere har lavet filmen Operation Argo, som vandt en Oscar for Bedste film.

'Air' får premiere den 5. april

 

Foto: SF Studios

The Pope’s Exorcist

Filmen er et portræt af den katolske præst og eksorcist Gabriele Amorth. 

Gyserfilmens hovedroller er Russell Crowe og Gabriele Amorth, der kan beskrives som verdens mest kendte eksorcist. Han udførte titusindevis af eksorcismer i sine over tres år som præst, indtil han døde i 2016 i en alder af 91 år gammel.

Amorth sættes på sag om en dreng, der er besat. Amorth kommer på sporet af en gammel sammensværgelse, som Vatikanet ville have skulle forblive hemmeligt. 

'The Pope's Exorcist' får premiere den 5. april

 

The Quiet Girl

Da den 9-årige Cáits mor bliver gravid igen, bliver hun sendt i pleje på ubestemt tid. Hun er varsom over for den nye familie, og sammenligner hele tiden med det, hun er vandt til og kender hjemmefra.

Hos plejefamilien lærer hun, hvordan det føles at blive mødt med omsorg og forståelse. Men en familie-hemmelighed afsløres, og hun mærker hvor skrøbeligt det hele pludselig er. 

Filmen bygger på Claire Keegans kortroman 'Omsorg', og er den første irsk-sprogede film, der er blevet Oscar-nomineret. 

'The Quiet Girl' får premiere den 5. april

Foto: UIP

Super Mario Bros. filmen

Mario og hans bror Luigi transporteres til et magisk land, da de er i gang med at reparere en vandledning.

Men de to brødre bliver væk fra hinanden, hvilket leder Mario ud på en episk rejse for at finde Luigi. Undervejs må han kæmpe mod mærkelige skabninger for at redde prinsessen fra fangeskab, og tage kampen op mod Bowser.

'Super Mario Bros. filmen' får premiere den 6. april

 

Film der stadig kan ses over hele landet:

John Wick 4

Foto: Nordisk Film

John Wick: Chapter 4

Lejemorderen John Wick (Keanu Reeves) går i det fjerde kapitel op imod The High Table i sin jagt på at genvinde sin frihed. Således går eskapaderne verden rundt, hvor gamle venner bliver til fjender. Wick kæmper imod alliancer og hårde fjender. 

'John Wick: Chapter 4' kan ses i biografen nu 

 

Mageløse Maurice og hans rådsnare rotter

Gadekatten Maurice har fundet frem til det perfekte fupnummer. Sammen med en bøvet fløjtespillende dreng og en gruppe intelligente rotter rejser han fra by til by, hvor rotterne skaber ballade, inden drengen mod betaling fører dem ud af byen igen. Alle er glade, indtil de ankommer til byen Bad Blintz, hvor alt begynder at gå galt.

Familiefilmen er baseret på den britiske forfatter Terry Pratchetts fantasyroman om den orange gadekat, der på engelsk er kendt som 'The Amazing Maurice'. 

'Mageløse Maurice og hans rådsnare rotter' kan ses i biografen nu

 

 

The Fabelmans

En ung man forelsker sig i filmverdenen, og har et ønske om at lave sine egne film, som han også begynder på. En dag opdager han en knusende familiehemmelighed, og udforsker filmkunstens kræft til at finde sandheden.
I filmen optræder Michelle Williams, Gabriel LaBelle og Paul Dano.  

'The Fabelmans' kan ses i biografen nu

 

Bytte bytte baby

To par skal være forældre, men en uventet ulykke sker. Fertilitetklinikken har nemlig ombyttet de befrugtede æg, og pludselig er Liv gravid med kontrolfreaken Cecilies baby - og omvendt. Den eneste mulige løsning er at bytte babyer ved fødslen, men dilemmaet starter en vælg af absurde konflikter, og mødrene må nærmest bytte liv. 

'Bytte bytte baby' kan ses i biografen nu

 

Shazam! 2: Fury og the Gods

En ung dreng ved navn Billy Batson får tildelt superheltekræfter, når han siger "shazam". 

Både billy og de andre børn i familien prøver at håndtere livet som teenagere, og på samme tid lærer at styre deres superkræfter. Den unge dreng og hele familien skal nu kæmpe for deres superkræfter, deres liv og Jordens skæbne.  

Filmen er baseret på DC-tegneserierne af samme navn, der handler om superhelten Captain Marvel - et modstykke til Superman - med Solomons visdom, Herkules' styrke, Atlas' udholdenhed, Zeus' kræfter, Achilleus' mod og Merkurs hurtighed.

'Shazam! 2: Fury og the Gods' kan ses i biografen nu 

 

Se den fulde liste over film i biografen

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AageA

Er generelt ikke så meget til amerikanske film, men blev overtalt til at se John Wick 1 og det er action film som jeg aldrig har set før.

John Wick 4 bliver nok den film jeg skal se i aften.

Nogle forslag til film der minder om John Wick?

Daniel Hartvig Nielsen

Hej. Vi har lavet denne her bl.a.: https://streamingguide.kino.dk/guides/er-du-vild-med-john-wick-saa-skal-...

Mvh.
Hartvig, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.