Cookie- og Privatlivspolitik
Eddie Murphy afslører, hvad der overbeviste ham om at vende tilbage i ikonisk rolle

Eddie Murphy afslører, hvad der overbeviste ham om at vende tilbage i ikonisk rolle

39 år efter den første film vender Axel Foley tilbage!

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Det er 29 år siden, vi senest kunne opleve Eddie Murphy som den rappe betjent Axel Foley, det i Beverly Hills Cop III fra 1994. Nu venter en fjerde film i serien forude med titlen Beverly Hills Cop: Axel Foley, hvor den 61-årige skuespiller vender tilbage i glansrollen.

Men hvad var det, der i sidste ende overbeviste stjernen om, at han små 30 år senere skulle genoptage rollen? Det afslører han i et nyligt interview med Collider:

- Jerry Bruckheimer, den originale producer. Da han blev involveret, og han begyndte at udvikle manuskriptet, og han vidste, hvad 'Beverly Hills Cop' [nummer 4, red.] skulle være. Da han blev involveret igen, det var der, det hele begyndte at hænge sammen. Eddie Murphy uddyber:

 

LÆS OGSÅ: Eddie Murphy sender provokerende stikpille til Will Smith

- For vi prøvede år efter år, måske 10, 12 år, og jeg må have læst fem eller seks forskellige manuskripter, og det var aldrig rigtigt […] Jerry Bruckheimer kom tilbage, og han kender sit lort, og han satte det sammen.

Den Oscar-nominerede skuespiller fortæller videre:

- Så vi har den samme hjerne bag 'Beverly Hills Cop', og han satte alle de brikker på plads, der var nødvendige for, at vi kunne lave en fantastisk film. Og jeg er spændt på, at folk skal se den.

 

SE OGSÅ: Nicolas Cage som Dracula i ny gyserkomedie

'Beverly Hills Cop: Axel Foley' instrueres af Mark Molloy, der får sin spillefilmsdebut i instruktørstolen efter at have lavet et en række reklamefilm.

Filmens manuskript er forfattet af Josh Appelbaum, Will Beall og André Nemec, der hver især bl.a. har film som Aquaman, Mission: Impossible - Ghost Protocol og Gangster Squad på CV’et.

Udover, at Eddie Murphy er tilbage, byder rollelisten også på tilbagevendende ansigter som Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser og Bronson Pinchot, mens nye skuespillere i franchisen bl.a. tæller Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt og Taylour Paige.

'Beverly Hills Cop: Axel Foley' har ingen premieredato - men den forventes at få premiere på Netflix senere i år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.