Cookie- og Privatlivspolitik
Paprika Steen var på vej til Hollywood: Men så blev hendes amerikanske serie aflyst

Paprika Steen var på vej til Hollywood: Men så blev hendes amerikanske serie aflyst

"Jeg tænkte: Nu skal jeg være rig og flytte til Hollywood"

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Paprika Steen er lige nu biografaktuel med sin femte spillefilm som instruktør, komedien Fædre og mødre.

I den forbindelse har den danske stjerne besøgt vores podcast, Den varme biografstol, til en snak om den nye film og karrieren.

 

LÆS OGSÅ: Paprika Steen afslører: Vil afslutte sin komedie-trilogi med ny film

Her falder snakken bl.a. på Paprika Steens skuespilkarriere uden for Danmarks grænser, hvor hun både fortæller om en mislykket amerikansk serie, og hvilken udenlandsk serie, som hun allerhelst vil lande en rolle i.

Lyt til hele interviewet her– eller på din foretrukne podcast-app. Du kan også læse et uddrag herunder.

I starten af 2020 kom det frem, at Paprika Steen havde landet en stor serie-rolle i en amerikansk genindspilning af den populære TV2-serie Rita. Men her næsten tre år efter er det ikke blevet til noget til trods for, at danskeren nåede at indspille ét afsnit:

- Jeg skulle lave en amerikansk udgave af ’Rita’, men så kom pandemien. Jeg spillede Ellen Hillingsøs karakter. Jeg var ovre og lave et pilotafsnit, og det så ud som om vi skulle lave den.

- Jeg købte verdens dyreste ring i Barney's og tænkte: Nu skal jeg være rig og flytte til Hollywood. Men så kom corona, så kom krigen. Ja, det var rigtig ærgerligt. 

Det var ellers skaberen bag den danske serie, som ligeledes var hovedaktøren bag den amerikanske version, som havde fået Paprika med ombord:

- Det var Christian Torpe, som har lavet den danske, som var showrunner og spurgte om jeg ville med. Han skulle kæmpe lidt for mig, tror jeg.

- Jeg har haft agent og sådan noget i USA. Jeg har simpelthen været der i 10 år, hvor min agent, som er stor, sagde, at hun ikke forstod, hvorfor jeg ikke landede en rolle. Så sagde jeg, at med mig er det sådan: "Det skal være Paprika og ingen andre", ellers ikke.

 

LÆS OGSÅ: Paprika Steen har én dansk stjerne, hun altid vil have med i sine film

Den danske stjerne satser dog heller ikke på et udenlandsk eventyr:

- Jeg vil aldrig sige nej, hvis det kom et tilbud fra USA. Men jeg er ikke vild med at rejse. Jeg kan rigtig godt lide at være her, plus at jeg jo bliver 58 år lige om lidt. Men jeg har jo amerikansk statsborgerskab, så jeg kan sagtens tage arbejde.  

- Jeg vil rigtig gerne spille i England. Jeg synes, at de laver amazing stuff. Jeg er med bedre på engelsk end på amerikansk. Det er sindssygt svært med amerikansk, selvom jeg er tosproget, så er det meget sværere end man tror. Man tror, at amerikansk er det lette og engelsk er det svære. Men det er meget nemmere at være britisk.

Paprika fremhæver Netflix-serien The Crown, som et udenlandsk drømmeprojekt.

'Rita' er i øvrigt blevet genindspillet i flere andre lande, bl.a. i Holland under titlen 'Tessa' og i Frankring som 'Sam' - hvor det har været yderst populært.

Paprika Steens komedie 'Fædre og mødre' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.