Cookie- og Privatlivspolitik
Her er skuespilleren, der er udset til rollen som Bruce Lee i ny film om legenden

Her er skuespilleren, der er udset til rollen som Bruce Lee i ny film om legenden

Oscar-vindende instruktør står bag

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Så skal nunchakuerne findes frem. Kampsportslegenden Bruce Lee er nemlig sat til at få en film om sit liv og virke. Det er instruktøren Ang Lee, der er udset til at stå bag filmen om det kinesisk-amerikanske ikon. Det skriver Variety.

Ang Lee har så alsidige titler på sit CV som bl.a. Life of Pi, Brokeback Mountain, Hulk og Tiger på spring, drage i skjul.

Den kommende biopic har allerede skuespilleren på plads til filmens hovedkarakter. Det bliver i familien, da det er den Oscar-vindende filmskabers 32-årige søn Mason Lee, der er kørt i stilling til rollen som den nunchaku-svingende Bruce Lee.

 

LÆS OGSÅ: Mysteriet omkring Bruce Lees død er måske løst - og årsagen er overraskende

Mason Lee har man kunnet opleve i bl.a. sportsdramaet 'Billy Lynn's Long Halftime Walk' og komedien The Hangover Part II, mens han også er at finde i nyere titler som den taiwanesiske romantiske komedie 'Stand By Me' og Hong Kong-dramaet 'Limbo' samt thrilleren 'Who Killed Cock Robin'.

Bruce Lee døde som bekendt i en alt for ung alder af blot 32 år i 1973. Han nåede dog inden da at sætte et stort aftryk i både filmens verden og som martial arts-ekspert i titler som 'Fist of Fury', Enter the Dragon 'Game of Death' og The Way of the Dragon.

Manuskriptforfatteren Dan Futterman, der også skrev Capote og Foxcatcher forfatter filmen. Han har med disse to titler altså allerede arbejdet med at bringe virkelige personer ind i filmens verden. vi er spændt på at se resultatet, der dog endnu ikke har en premieredato.

Quentin Tarantino kom forrige år i uvejr, da han havde en såkaldt problematisk fremstilling af Bruce Lee (spillet af Mike Moh) i Once Upon a Time in Hollywood - noget som han selv havde et voldsomt modsvar til.

Bruce Lee i 'Game of Death' og Mason Lee i 'Tømmermænd i Thailand'

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.